nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoltán szerelme

Ennek a dalnak köszönheti a szerelmét Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán szerelmi élete egy dalszöveg hatására teljesedett ki.

Közel fél éve készült Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán közös daluk, a Csillagtérkép premierjére, amely mióta felkerült a legnagyobb videomegosztó oldalra szinte felrobbantotta azt. Bár a páros korábban már dolgozott együtt, Bereczki kezdetben Palya Beával álmodta meg a slágergyanús szerzeményt.

„2018-ban Palya Beával készítettük ezt a dalt. Beával 5 éves periódusaink vannak, ez a dal valahogy nem fért bele. Természetesen megbeszéltem vele, hogy Magdit kérem fel hozzá együttműködőnek. Áldását adta rá, meghallgatta és nagyon szépet posztolt a dalpremier kapcsán” – árulta el Bereczki Zoltán a Sláger FM-en, ahol arra is fény derült, hogy a dal a szerelmet is meghozta az előadóművész életébe.

„Ennek a dalnak a szövegét egy »boszorkány« írta, van benne egy erős jóslat, ami nálam bejött. 2018 decemberében írta a dalt és 2019 januárjában szerelmes lettem!” – utalt Bata Évával való kapcsolatára Bereczki Zoltán, aki azt is elárulta, kedvese mennyiben járult hozzá a dal elkészítéséhez.

„Régóta ismerjük egymást Rúzsa Magdival, először az árvízkárosultak kapcsán dolgoztunk együtt egy dalon, de olyan is volt, hogy belopóztam egy-egy koncertjére. Ezek után pláne fogtam a fejem, hogy nem nekem, hanem a kedvesemnek jutott eszébe, hogy keressem meg Magdit a dal kapcsán. Ahogy beszéltünk erről, 5 perccel később már hívtam is Magdit és elképesztően gyorsan összehoztuk a dalt” – árulta el a Sláger Reggelben a hamarosan kétszeres apukává váló Bereczki Zoltán.

bereczki zoltán

Bereczki Zoltán (Fotó: Facebook)

Náluk is bővül a család: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top