nlc.hu
Sztárok

Emilio nőként

„Leesett az állam, amikor megláttam magamat nőként” – Emilio szerint bombázóként néz ki

Így nézne ki Tina és Emilio, ha az ellenkező nem táborát gazdagítanák.

A sokat fogyó házaspár egy applikáció segítségével kacérkodtak el a gondolattal, hogy miként festenének ellenkező neműként. Sőt, idősebb kori éveikbe is bepillantást nyerhettek a technika segítségével.

Emilio

Emilioék megnézték magukat az ellenkező nem bőrében, valamint idősen is (Forrás: Drága családom / spotlightmedia.hu)

„Leesett az állam, amikor megláttam magamat nőként. Mint egy bombázó! Ha nőnek születtem volna és így néznék ki, biztos, hogy habzsolnám a férfiakat! Persze nincs okom így se panaszkodni, ahogy az idősebb Emiliónak se lesz. Mint egy frankó kis hajóskapitány, úgy fogok kinézni öregemberként” – áradozott magáról Emilio, akinek felesége csak részben volt elégedett az applikációban látott eredménnyel.

Emilio

Emilio nőként (Forrás: Drága családom / spotlightmedia.hu)

Emilio

Emilio idősen (Forrás: Drága családom / spotlightmedia.hu)

„Szerintem férfiként igazán sármos lennék, mint egy mediterrán típusú fiatalember. Bár az az igazság, hogy férfiként inkább Emilio bőrébe szeretnék bújni. Remek dolga van, szeretik, kiszolgálják, mindezt csak élveznie kell” – mondta viccesen Tina, aki számára az applikáció által generált időskori önmaga nem túl szimpatikus.

Tina

Tina férfiként (Forrás: Drága családom / spotlightmedia.hu)

Tina

Tina idősen (Forrás: Drága családom / spotlightmedia.hu)

„Be kell vallanom, hogy ezen a fronton az applikáció Emilio mellé állt. Amíg ő teljesen vállalhatóan nézett ki idősebbnek maszkírozva, rólam ez nem volt elmondható. Nagyon bízom benne, hogy nem így fogok festeni, mert ha igen, akkor lehet, hogy az idős éveimet arcomat eltakarva töltöm” – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.

Kiemelt kép: Sajtószoba

Olvass még Emilioékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top