nlc.hu
Sztárok

Két új műsor, Piríts rám! és Luxusra tervezve

Új főzős műsorral érkezik Havas Dóra, és nem ez az egyetlen újdonság – jön a Piríts Rám! és a Luxusra tervezve

Két saját gyártású műsorral jelentkezik a Spektrum Home, a Piríts rám! és a Luxusra tervezve hamarosan indul.

Kezdődik a tavaszi szezon, és a Spektrum Home két saját gyártású sorozattal jelentkezik, ráadásul a Piríts Rám! és a Luxusra tervezve újdonságok a hazai piacon és március 20-tól kerülnek a képernyőre. 

Havas Dóra új sztárfőzőcskés műsort vezet

Havas Dóra új sztárfőzőcskés műsort vezet (Fotó: Spektrum Home)

A Piríts Rám! egy párkapcsolati gasztrovetélkedő, ahol a nők kezében van az irányítás, a férjek pedig a konyhában követik az utasításokat.  A 12 részes produkcióban a hangsúly a párokon van, akik egészen biztos, hogy a műsor alatt még jobban megismerhetik egymást, olyan oldalukról is, amellyel eddig még nem találkoztak. Havas Dóra gasztroblogger irányításával minden epizódban három közismert pár méri össze tudását, az elkészült ételek pontokat kapnak, és természetesen a legmagasabb pontszámot elérő pár jut egyre tovább és tovább, egészen a döntőig. A csavar a történetben, hogy a műsorvezető az ételek pontos receptjét csak és kizárólag a feleségekkel osztja meg, akik nem jegyzetelhetnek, így rendkívül figyelmesen kell hallgatniuk Dórát, hogy aztán egy fülhallgatón keresztül instruálni tudják a konyhában lévő párjukat.

A nézők egészen pontosan megismerhetik a recepteket, így könnyen otthon is elkészíthetik majd azokat. De lássuk, mire megy a konyhában szombat és vasárnap esténként többek közt Bárdosi Sándor, Dávid Kornél, Lotfi Begi vagy Solti Ádám:

Az izgalmas főzés előtt pedig a luxus világába kalauzolja az érdeklődőket a Spektrum Home. Szombat esténként a Luxusra tervezve című sorozat Magyarország legexkluzívabb lakásait, villáit, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal felruházott szállodáit és kastélyait mutatja be. Profi belsőépítészek és elismert enteriőrtervezők mutatják meg 3D látványterveiket, és adnak hasznos tanácsokat arra vonatkozóan, hogy hogyan vihetünk egy csipetnyi luxust otthonunkba. Sütő Enikő a műsor házigazdája, aki egy olyan világba kalauzolja el a nézőket, ahova csak nagyon kevesen juthatnak el.

A két újdonság mellett a Spektrum Home jól megszokott és kedvelt műsoraival is találkozhatnak a nézők, így például továbbra is új részekkel jönnek a Scott ikrek műsorai, hétvégén pedig a megújult Álomszobagyár is várja a nézőket Csorba Anitával.

2021 műsorai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top