nlc.hu
Sztárok
Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Szerinted Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc látható a felvételen?

A HVG készített egy felvételt, miután úgy értesültek, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc együtt érkeznek haza Dubajból.

Várkonyi Andrea szerelmi élete lassan egy folytatásos teleregényhez hasonlít, ami leginkább azért meglepő, mert ő maga gyakorlatilag nem is nyilatkozik a magánéletéről. Hogy néhány nagy nevet említsünk: megesett már ez Angelina Jolie-val, Jennifer Anistonnal és Jennifer Lopezzel is, a róluk szóló írásoknak pedig a “kitalált sztoritól a bármilyen hihetetlen, de igaz” skálán igencsak változó volt a valóságtartalma. 

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea (Fotó: nlc illusztráció)

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea (Fotó: nlc illusztráció)

Szerdán Hadházy Ákos nyilvános Facebook-bejegyzsésben írta le, hogy a birtokába jutott információk szerint Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea neve is szerepel azon az állítólagos repülési dokumentumon, amelyet eljuttattak hozzá. Nemcsak a képviselőhöz, hanem a hvg.hu-hoz is eljutott ugyanez az információ, és mint azt a portál megírta: ők is megvizsgáltatták a dokumentumokat repülési szakértőkkel, akik formai szempontból az előírásoknak megfelelőnek nevezték. Megjegyzik, hogy ha a dokumentumok nem valódiak, akkor a készítője pontosan tudta, hogyan kell ennek kinéznie. A hvg.hu kérdéseket juttatott el Várkonyi Andreának, de a híradós nem reagált a megkeresésre. 

A hvg közölt egy videót is, amit akkor készítettek, miután a dubaji járat landolt és az utasok kiszálltak a magángépből:

A maszkos embereket elnézve nehéz megállapítani, hogy kik láthatóak a képen, és hogy az információk valódiak-e. Te mit gondolsz? 

Mit gondolsz erről a történetről?
A videón bárki lehet, ilyen papírt is könnyű hamisítani, nem hiszem, hogy igaz a sztori.
Bár a videón bárki lehet, ilyen papírt is könnyű hamisítani, szerintem nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
Érdekes sztori, várom, hogy kiderüljön az igazság.
Pletyka az egész.
Created with Survey maker

Várkonyi Andrea életére sokan kíváncsiak az utóbbi időben: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top