nlc.hu
Sztárok
Rácz Jenő és Dóra az Életünk történetében

Rácz Jenő és Dóri előre eltervezték közös életüket

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra két éve alkot egy párt, de a közös jövőjükkel kapcsolatban már mindent elterveztek.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra az Életünk története című műsorban vallott közös életükről és arról, hogy hány gyereket szeretnének. A pár annyira eltervezte a jövőt, hogy meg sem lepődtek, amikor egymást jópár évvel öregebbnek látták – írja a Blikk.

„Mivel nekem van három testvérem, ezért szeretném, ha sok gyermekünk lenne, legalább hármat szeretnék. Én örülnék, ha valamelyik gyermekünk követné Jenőt a pályán, de az biztos, hogy a vendéglátásba senkit nem lehet belekényszeríteni, mert ha valaki nem szereti, nem lesz sikeres benne” – mondta Gyuricza Dóra.

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő az Életünk történetében

Fotó: Sajtóklub

„Ha jól neveljük a gyereket, akkor húszéves korára olyan tudatossággal rendelkezik majd, hogy eldönti, életművész, hippi akar-e lenni, aki konzerv babot eszik, vagy híressé válik, aki mondjuk felhőkarcolókat tervez… Nekem az a tervem, hogy ötvenéves koromban olyan birodalom legyen felépítve, ahol nem kell ott lennem, hogy működjön” – mondta Rácz Jenő.

Ezeknél a sztároknál bővül a család:

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top