nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea új élete

Eljegyzés után összeköltözés: új életet kezd Várkonyi Andrea

A Story magazin értesülései szerint egy budai luxusingatlanban kezd új életet Várkonyi Andrea titokzatos vőlegényével.

Várkonyi Andreát nemrég eljegyezték, amiről annyit tudni, hogy párja egy üzletember, akitől állítólag 29 millió forintos Tiffany eljegyzési gyűrűt kapott. A Story magazin értesülései szerint az egykori tévés össze is költözik vőlegényével – akivel ez idáig a nagy nyilvánosság előtt nem vállalták fel a kapcsolatukat. Ehhez minden bizonnyal megkapta tinilánya áldását is. A lap úgy tudja, hogy egy budai luxusingatlanban kezdik majd meg közös életüket, aztán jöhet az esküvő.

Várkonyi Andrea új élete

Várkonyi ANdrea új életet kezd. (Fotó: Fülöp Dániel/smagpix)

„A szerelemben nem csalódtam, továbbra is hiszek benne. Tanultam a saját hibáimból, és már tudom, mit keresek, hogyan kell működtetni egy szerelmet. Nincs kapcsolat addig, amíg nem tudjuk, mire vágyunk igazán. Mindenkinek javasolnám, hogy írjon össze hat-hét elvárást, és abból ne engedjen, ne hozzon kompromisszumot, mert két év múlva pont amiatt fognak elválni” – nyilatkozta korábban Várkonyi Andrea.

A teljes cikket a Story magazin legfrissebb számában olvashatod.

Megjelent a legfrissebb Story

Várkonyi Andrea új életet kezd. Lagzi Lajcsi lánya külföldön szeretne érvényesülni

Várkonyi Andrea életére sokan kíváncsiak az utóbbi időben: 

(Nyitókép: smagpix/Fülöp Dániel)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top