nlc.hu
Sztárok

Jordán Tamás Törőcsik Mari állapotáról

Jordán Tamás beszélt Törőcsik Marival: „Nem búcsúzkodtunk!”

Amióta kiderült, hogy Törőcsik Mari kórházban van, sokan aggódtak érte, többek között Jordán Tamás is, akinek most sikerült elérnie a művésznőt.

Március közepén került kórházba Törőcsik Mari, és sokan aggódtak érte. Jordán Tamás nem is hagyta annyiban a dolgot, elérte, hogy láthassa a régi barátját. 

„Nagyjából egy percre tudtam csak beköszönni neki. Nagyon megörült nekem. Beszéltem vele néhány szót és üzent is az érte aggódóknak. Azt mondta: köszöni a rengeteg szeretetet, azon van, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, és mindenkit csókoltat!” – mondta Jordán a Blikknek múlt héten, most pedig a színész-rendező a Borsnak mesélt részleteket a szombathelyi kórházban tett látogatásáról.

Törőcsik Mari és Jordán Tamás

A Férjem, a Komédiás című könyv bemutatóján Törődcsik Mari és Jordán Tamás (Fotó: smagpictures.com)

A szombathelyi kórházban tett nagyon rövid látogatás megnyugtatta Jordánt. 

„Jó volt látni Marit, s hála Istennek, semmilyen komolyabb változást nem tapasztaltam rajta az elmúlt évekhez képest. Őt eddig is rendszeresen bevitték a kórházba – most egyébként azért, mert köhögött – és biztos, ami biztos, megfigyelés alatt tartják. (…) Nagyon megörültünk egymásnak, és egyáltalán nem jött szóba az, hogy mi búcsúzkodnánk Marival. Áh, még véletlenül sem! Ellenkezőleg, nagyon várjuk, hogy újra hazaengedjék.”

Legendás barátságok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top