nlc.hu
Sztárok

Csűrös Karola és Kulka János barátsága

Kulka János és Csűrös Karola jóban-rosszban összetartanak

Csűrös Karola és Kulka János már a Szomszédok forgatása előtt is jóban volt, a közös munka pedig csak még jobban elmélyítette barátságukat, ami azóta is tart.

Csűrös Karola még mindig nem épült fel teljesen másfél évvel ezelőtti térdtörése óta, valamint a vírus miatt nem is meri elhagyni otthonát. A színésznő 2019 júliusában veszítette el férjét, Horváth Ádámot, a Szomszédok telenovella atyját, Kulka János próbálja enyhíteni a fájdalmát – írja a Blikk.

Csűrös Karola és Kulka János barátsága töretlen

Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

„A férjem nagyon szerette Janit. Emberként és színészként is nagyra becsülte. Összejártunk, sokat vendégeskedett nálunk, szinte családtagnak számított, és ez nem is változott. Hetente többször is beszélünk, nagyon aranyos, gyakran keres és érdeklődik. Mondja mindig, hogy legszívesebben jönne és mennyivel jobb lenne, ha élőben tudnánk beszélni, de ez most nem lehetséges. Ennek ellenére nem rest és hív, ilyenkor pedig nagyokat beszélgetünk. Sokat nosztalgiázunk, próbál vigasztalni, ha szomorú vagyok a férjem elvesztése miatt, mindig van pár jó szava, ami erőt ad nekem” – mondta Csűrös Karola. 

Olvass még többet Csűrös Karoláról:

(Nyitókép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top