nlc.hu
Sztárok

Noé Viktor küzd a lányáért

Noé Viktor folyamatosan küzd a lányáért – a Keresztanyu Szkanderje évek óta háborúzik volt párjával

Noé Viktor többször állt bíróság előtt a volt párja miatt.

Imádják a nézők a Keresztanyu Szkanderét, aki mindig mosolyt csal az arcukra – a sok poén mögött azonban megbújik az évek óta tartó fájdalma, amiről most beszélt először. A Story magazinnak elárulta, éveken át háborúzott a gyermeke anyjával, aki többször is feljelentette. 

„E küzdelem miatt hat év kiesett az életemből. A bajok akkor kezdődtek, amikor az édesanyja hat hónapos terhes volt. Megkértem a kezét, de azt válaszolta, nem vagyunk mi olyan jóban. Sokan figyelmeztettek korábban is, hogy a kapcsolatnak nem lesz jó vége, de a szerelem elvakított”  kezdte Noé Viktor. Csupán féléves volt a kislánya, amikor a volt párja orvosra hivatkozva elvitte otthonról és titokban Szlovákiába költözött a szüleihez. 

„Ezzel egy örök konfliktus kezdődött köztünk. Álltam bíróság előtt, hogy bebizonyítsam, valóban fizetem a tartásdíjat, máskor, hogy nem vagyok beteg vagy drogfüggő – mert ezt állította rólam a gyermek anyja –, legutóbb pedig azért, mert féltalpnyira behatoltam a telkükre. Már rég elástam volna a csatabárdot, de a másik oldalról még érnek vádak” – árulta el. A Keresztanyu színésze ma már viszonylag gyakran látja a kislányát, ám még mindig érik támadások a volt kedvese részéről. Viktor nem nagyon tud megbízni a nőkben, az utóbbi években leginkább kalandjai voltak, ám már vágyik egy igazi társra.

További részleteket a tegnap megjelent Story magazinban olvashatsz:

Megjelent a legfrissebb Story

A Story

Olvass még a Keresztanyu szereplőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top