nlc.hu
Sztárok

Szabó Győző őszintén a kapcsolatáról

Szabó Győző a kapcsolatáról: „Voltak borzalmas időszakaink, elhidegültünk egymástól”

Szabó Győző és Rezes Judit már 17 éve együtt vannak, de az ő kapcsolatukban is voltak hullámvölgyek.

Szabó Győző és Rezes Judit kapcsolata kiváló, két éve megszületett a második gyerekük, óriási a boldogság. Hihetetlen, de már 17 éve együtt vannak – mint minden kapcsolatban, az övékben is voltak hullámvölgyek, ám együttes erővel sikerült átlendülni a problémákon. A színész a Szerelemcsütörtök című Youtube-műsorban beszélt arról, hogy volt egy év, amikor megkérdőjelezték a szerelmüket.

„Mi lassan 17 éve vagyunk együtt… Volt egy olyan fél év, vagy év, voltak borzalmas időszakaink, amikor elhidegültünk egymástól, akkor mindenki csinált, amit akart. (…) Az összeköltözés nagy kérdés volt. Karácsonyra kaptam egy lakáskulcsot, hogy bármikor mehessek, de közben én elkezdtem egy saját lakást építeni, hogy ha bármi gond van, tudjak hova menni. (…) Ott akkor volt egy elhidegülés, ez a darabban is benne van. Sok-sok év után, ez lehet, hogy normális, ott akkor ha nem is kiszerettünk egymásból, de elhidegültünk. Akkor én megint belementem a kalandozásba, ezt kár lenne tagadni, félreléptem, kalandoztam, kerestem az utat. Nem is az érzelmeket… Egy vesszőfutás volt az egész. Aztán megint egymásra találtunk és jött a Misi”

– részletezte a műsorban Szabó Győző. 

Legfrissebb sztárhíreink:

szabó győző

Szabó Győző (Fotó: Szerelemcsütörtök)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top