nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea 25 éve és most

Várkonyi Andrea akkor és most: szembetűnő a változás 25 évvel ezelőtti fotójához képest

Sok víz lefolyt a Dunán az elmúlt 25 évben, és Várkonyi Andrea és sokat változott. A doktornőből lett hírolvasó, majd műsorvezető életében sok minden más lett.

Várkonyi Andrea idén ünnepli a 47. születésnapját. Arról még évekkel korábban mesélt az aktívnak, hogy a legtöbben fiatalabbnak nézik a koránál, ám ő ezt a szerencsés géneknek köszönheti. Akkor árulta el azt is, hogy bár tart az öregedéstől, szerinte alapvetően a szép külső csak előny lehet, de nem jelent alapvető boldogságot.

A tévés néhány hónapja a közösségi oldalán megosztott magáról egy 25 évvel ezelőtti fotót, amin egy dolog nagyon szembetűnő: Várkonyi Andrea egyetemista korában még barna hajú volt, az ország viszont már szőkén ismerhette meg.

A tévést tavaly augusztus óta nem látni a képernyőn, a közösségi oldalán is ritkábban jelentkezik be. A Life TV-től való távozása után a rajongók hiába várták, hogy kedvencük felbukkanjon egy másik csatornánál, Várkonyi Andrea távol maradt a képernyőtől. Sőt arról sem hallani, hogy a felmondása után alapított cége bármilyen műsort készítene.

Várkonyi Andrea akkor és most

Várkonyi Andrea 2007-ben, már szőkén (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

Annyi kiderült, hogy a tévés cége, a Whitedog Media Kft. nemrég székhelyet váltott, és az eddigi érdi cím helyett most már az Andrássy út 105. van megadva. Arra, hogy miért pont oda költözött a médiacég, Várkonyi Andrea annyit mondott korábban a Népszavának, hogy a médiacége piaci alapon bérli a székhelyéül is szolgáló sugárúti irodáját.

Ha munkásságával nem is, a magánéletével kapcsolatos hírekkel tele volt a sajtó az elmúlt hetekben: az egykori műsorvezetőt eljegyezte egy titokzatos üzletember.

Várkonyi Andrea akkor és most

Várkonyi Andrea nem volt híve a házasságnak, idén azonban mégis menyasszony lett (Fotó: smagpix/Fülöp Dábiel)

A házasság gondolata sokáig nem foglalkoztatta Várkonyi Andreát, de tavaly, amikor megismerte üzletember vőlegényét, minden megváltozott. Mint ahogy a Blikk megjegyzi, talán csak véletlen, de amikor a tévés tavaly augusztusban egy esküvőn járt, ő kapta el a menyasszonyi csokrot. Ez pedig a babona szerint azt jelenti, hogy ő lesz a következő, aki férjhez megy.

Kevesen tudják róla, de Várkonyi Andrea a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett diplomát. 2000-2001 között belgyógyász rezidensként dolgozott a Szegedi I. számú Belklinikán. 2000-ben szerezte meg második diplomáját is egészségügyi közgazdász-menedzser szakon. Pszichológiából is diplomázott.  

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc-n:

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top