nlc.hu
TV-sztárok

Távozik Várkonyi Andrea

Mégis távozik a Life TV-től Várkonyi Andrea, új kihívásokat keres a műsorvezető

Várkonyi Andrea új kihívásokat keres, de még nem árulta el, miről van szó.

Bár úgy volt, hogy Várkonyi Andreának sikerült megegyeznie Hajdú Péterrel a folytatásról, most mégis távozik a Life TV-től a műsorvezető. 

A Life TV közleménye: 

,,Szeptember 1-től távozik a LifeTV-től Várkonyi Andrea. A televíziós műsorvezető új szakmai kihívások elé néz. Várkonyi Andrea 2019-ben csatlakozott a LifeTV-hez, nevéhez olyan műsorok fűződtek, mint az “Akarsz beszélni róla?” valamint a “Női titkok” és “Férfi titkok Várkonyi Andival”. A LifeTV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. köszönetét fejezi ki a csatornánál végzett munkájáért, egyben sok sikert kíván a távozó műsorvezetőnek.”

várkonyi andrea

Várkonyi Andrea (Fotó: Instagram)

Amikor kiderült, hogy a tévés veszi át a csatorna igazgatását, a két vezető műsorvezetővel, Szulák Andreával és Várkonyi Andreával is leült tárgyalni, ám előbbi élből elutasította az ajánlatot, a pszichológus végzettséggel rendelkező Várkonyi azonban átgondolta. Végül Hajdú a közösségi oldalán jelentette be, hogy Bochkor Gábor exe is csatlakozik a csapathoz. Most úgy tűnik, megváltozott a véleménye, hiszen mégis távozik. Bár a csatorna közleményében az áll, hogy új kihívásokat keres, a pontos okokat egyelőre nem tudni. 

A Life TV-hez sokan csatlakoztak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top