nlc.hu
Sztárok

Geszler Dorottya és a photoshop

Geszler Dorottya 20 évesre photoshopolta magát

Geszler Dorottya egy applikáció segítségével varázsolt magának új külsőt.

Geszler Dorottya a természetesség híve, kíváncsiságból mégis kipróbált egy programot, aminek segítségével tökéletesre photoshopolta az arcát. Bár az eredmény hibátlan, követőinek jobban tetszik az eredeti fotó.

„Próbálgattam applikációkat. Valószínűleg így néznék ki, ha hollywoodira retusálnám magam a képeimen” – írta a májusban 51. születésnapját ünneplő műsorvezető.

  • „Nekem az eredeti Nagyon tetszik!”
  • „Isteni! 🙂 jó az alapanyag”

– írták a fotó alá a műsorvezető követői. Geszler Dorottya 1989-ben a Miss Hungary szépségkirálynő-választáson lett harmadik helyezett, műsorvezetőként is kipróbálta magát, ma már pilates-edzőként dolgozik.

Geszler Dorottya a természetesség híve

Geszler Dorottya inkább a kemény munkában hisz (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

„Nem érzem fairnek, hogy egymás mellé állítanak egy plasztikázott és egy természetes szépséget. Nincs bajom a szépészeti beavatkozásokkal, azonban azzal nem értek egyet, hogy fiatal lányok, akiknek még nem forrott ki a személyiségük, kés alá fekszenek, mert a valóságban nem létező ideálokat kergetnek” – mondta korábban a fürdőruhában is csodaszép Geszler, aki ma is ugyanúgy a kemény munkában hisz, és nem a plasztikai beavatkozásokban. 

Olvasnál sztárinterjúkat? Íme néhány: 

(Nyitókép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top