nlc.hu
Sztárok

Geszler Dorottya a CKM címlapján

Geszler Dorottya mesésen mutat a férfimagazin címlapján

Csak a követőin múlik, mennyit mutat még magából Geszler Dorottya.

Az ötvenéves sztár rendszeresen edz, ma már pilates-edzőként dolgozik és hosszú évek alatt átalakította a testét, most pedig elégedett az eredménnyel. Geszler Dorottya néha bikinis fotókat oszt meg magáról, ezek rendre osztatlan sikert aratnak, de ugyanilyen elismerést vív ki akkor is, amikor bevonul egy díjátadóra. 

Geszler Dorottya a díjátadón

Geszler Dorottya a díjátadón (Fotó: Bencze Vivi)

Geszler Dorottya 1989-ben a Miss Hungary szépségkirálynő-választáson a harmadik helyezett lett, májusban ünnepelte az ötvenedik születésnapját, de ezt csak kevesen mondanák meg róla. Év elején mesélt arról, milyen volt egy szépségverseny az ő idejében, és hogyan készültek a lányok egy-egy versenyre. 

„Harminc évvel ezelőtt a lányok nem voltak annyira tudatosak, mint most, nem voltak őrületes diéták, test- és szépségkezelések, ahogy műszempilla és hajhosszabbítás sem. Legtöbben hónapokon át készülnek egy ilyen versenyre, és mindent megtesznek, hogy a legjobb formájukat mutassák, amivel nem is lenne baj, viszont annyi mindent igénybe vesznek, hogy teljesen megváltoznak tőle: kés alá fekszenek, póthajat tetetnek fel és sorolhatnám. Nem érzem fairnek, hogy egymás mellé állítanak egy plasztikázott és egy természetes szépséget. Nincs bajom a szépészeti beavatkozásokkal, azonban azzal nem értek egyet, hogy fiatal lányok, akiknek még nem forrott ki a személyiségük, kés alá fekszenek, mert a valóságban nem létező ideálokat kergetnek” – mondta a Bestnek Geszler, aki ma is ugyanúgy a kemény munkában hisz, és nem a plasztikai beavatkozásokban. 

Nemrég pedig ismét nosztalgiázott egy kicsit, és megosztott magáról egy 17 évvel ezelőtti képet.

Geszler Dorottya a férfimagazin címlapján mesésen nézett ki:

„Nézzétek, mit találtam..egy CKM címlap 2003-ból… Ha szeretnéd, hogy tegyek ki fotókat belőle, írj itt, és szavazz a storymban!” – írta a nosztalgiázós kép mellé.

Olvasnál sztárinterjúkat? Íme néhány: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top