nlc.hu
Sztárok

Járai Máté sármos vőlegény

Járai Máté ismét vőlegény lett, de ki a menyasszony?

Járai Máté nagyon sármos fotót osztott meg magáról.

Járai Máté vőlegényként feszít legújabb fotóján, az egyetlen hiba, hogy nem Kíra a menyasszony. De akkor ki? Ezt egyelőre nem árulta el a színész-műsorvezető!

„Ma fotózáson voltam, az @eskuvotrendmagazin számára. De, hogy ki a menyasszony?… az az áprilisi számból kiderül(neeem, nem @jaraikira )” – írta Járai Máté, akinek fotóját agyondicsérték követői.

Járai Mátét és feleségét, Kírát a Nyerő Párosban ismerhette meg az ország, a  színész azóta a Reggeli műsorvezetője is. A nyitott házasságban élő pár nemrég közös edzésbe is kezdett, hogy topformába hozzák magukat.

„Úgy voltam január eggyel, hogy az elmúlt évben megmalacultam magam, már magamhoz képest, természetesen. Vagyis mindketten, és egy ilyen közös malacság vette kezdetét. Mert ugye azt történt, hogy színház, ahol rengeteg kalóriát elégettünk esténként, és az most hol van? Hát sehol. Szóval azt mondtuk, hogy ennek akkor vége. Még az összes bejglit és mindent betoltunk a két ünnep között, és utána elmentem ehhez a pasihoz” – mesélte korábban Máté.

Sztárokkal készült interjúkból válogattunk: 

Járai Máté sármos vőlegény

(Fotó: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top