nlc.hu
Sztárok

Beoltották a terhes Szalóki Ágit

A várandós Szalóki Ágit személyesen Merkely Béla oltotta be, közös kép is készült

Szalóki Ágnes a közösségi oldalán számolt be az oltásról.

Nemrég kiderült, hogy némelyik vakcinát – az előzetes hírek ellenére – várandós nők is megkaphatják. Szalóki Ágnes 36 hetes terhesen kapott lehetőséget az oltásra és egy percig sem habozott, már indult is a rendelőbe. Legnagyobb meglepetésére maga Merkely Béla oltotta be, erről pedig egy hosszabb bejegyzést is megosztott – szúrta ki a 24.hu.

Hát ez gyorsan ment😅Ma kaptam a hírt egy kedves háziorvos barátomtól, hogy a Városmajori Szívklinikán már szombaton...

Közzétette: Szalóki Ági hivatalos oldala – 2021. március 27., szombat

 „Ma kaptam a hírt egy kedves háziorvos barátomtól, hogy a Városmajori Szívklinikán már szombaton elkezdik a kismamák oltását. Próba, szerencse, hát odamentem. Épp az adatlapot töltögettem néhány kismamával együtt, mikor egy fiatal orvos vagy orvosjelölt odalépett hozzánk, és közölte, hogy tartsunk vele, mert Merkely professzor fogja beadni nekünk az oltást. Pfizer oltást kaptam. Egy közös képet is kértem mellé. Beoltattam magam várandósan a 36. hétben, különös tekintettel arra, hogy állami kórházban szülök, ahol az orvosom covidos betegekkel is foglalkozik. Bízom az orvostudományban és a kutatók tudásában. Éljen Karikó Katalin! Éljen soká a kisfiam is, kérem a Jóistent, hogy legyen egészséges, erős, legyen boldog élete! Legyünk túl mihamarabb a járványon!” – írja Szalóki Ágnes, akinek hamarosan megszületik a kisbabája. 

Sztárok, akik már túl vannak az oltáson: 

szalóki ági terhes vakcina

Szalóki Ági (Fotó: Facebook / Bakcsy Árpád)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top