nlc.hu
Sztárok

Szalóki Ági várandós

Kisbabát vár Szalóki Ági

A közösségi oldalán számolt be az örömhírről az énekesnő.

Szalóki Ági hamarosan anyuka lesz. Az énekesnő a közösségi oldalán számolt be a gólyahírről, megmutatva a róla készült első kismama-fotót.

“42 éves lettem a mai napon és örömmel tudatom Veletek, hogy kisbabát várok, a 4. hónapban vagyok. Éljen az élet!” – osztotta meg az örömhírt a rajongóival a Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, dalszerző.

Szalóki Ági

Szalóki Ági (fotó: Emmer László, szalokiagi.hu)

Szalóki Ági egy 6 évvel ezelőtti nlc-interjúban elárulta, hogy gyerekkora óta készül az anyaságra. “Mint oly sok kislány, én is nagyon szerettem babázni, de aztán hosszú ideig nem is gondoltam az anyaságra, annyira elfoglalt egy-egy utazás, egy-egy nagyobb zenei munka. Később, épp abban az időszakban, amikor elkezdtem gyerekeknek énekelni, nagyon erősen jelentkezett ez az ösztön, csak éppen másban éltem ki. (…) Nagyon szeretnék gyereket. Egyre inkább úgy érzem, hogy az eddigi munkáim, amelyek akár koncert vagy lemez formájában, vagy egy tál étel alakjában testesültek meg, elnyelték azokat az energiákat, amik a termékenységemből fakadnak. De mostanra a felnőttévé válás folyamata során letisztult bennem sok minden, érzem, ahogy közeledem az anyasághoz. Fejben már anyává értem, és szívesen fordítanám már ezeket az erőimet arra, hogy egy gyereket szüljek, akit a párommal nevelgethetek” – nyilatkozta akkor az énekesnő, akinek most valóra vált az álma, és hamarosan anyuka lesz.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Mónus Márton 

Még több babaváró híresség:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top