nlc.hu
Sztárok

Cikizik a barátai Tóth Dávidot

Folyamatosan cikizik a barátai Tóth Dávidot A Nagy Ő miatt

„Őszinte leszek, kaptam hideget-meleget a barátaimtól” – mondta Tóth Dávid.

Múlt héten derült ki, hogy a TV2 feltámasztja A Nagy Ő című műsort, az első jelöltjük pedig Tóth Dávid olimpiai ezüstérmes kajakozó. A sportolót láthattuk már az Exatlonban és a Dancing with the Starsban, a műsorok alatt nagy rajongótáborra tett szert, a hölgyek kiváltképp rajonganak érte. A Story magazinnak beszélt róla, hogy milyen volt a hír fogadtatása és hogy mit szólt a baráti köre a szerephez.

„Őszinte leszek, kaptam hideget-meleget a barátaimtól, amikor megtudták, mire vállalkozom. Cikiztek, hogy nekik és szegény családomnak is azt kell majd nézniük, hogyan csajozom. Érthető, hogy ugrattak, de szeretném hangsúlyozni, én ezt kalandnak fogom fel, és nem elkeseredésemben vállaltam el a Nagy Ő szerepét. Komolyan úgy gondolom, hogy a műsor által megtalálhatom azt a nőt, aki számomra az igazi lehet”

– árulta el Tóth Dávid, aki hosszú évek óta szingli. Korábban arról is beszélt, hogy számára a belső értékek a legfontosabbak, hiszen hosszú távon ezek azok, amik számítanak. „Nem mellesleg egy olyan szándék is van bennem, hogy Nagy Ő-ként megmutassam, miként illik viselkedni, bánni a nőkkel. Ez egyfajta felelősségvállalás a részemről. Mélyen tisztelem a nőket, ezért például nem hagynám, hogy ők udvaroljanak nekem, és azt sem szeretném, ha versenyeznének értem! Egyenrangú felek leszünk, akik esélyt adnak egymásnak” – részletezte a kajakos.

További részletek a ma megjelent Story magazinban:

story magazin

Story magazin

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top