nlc.hu
Sztárok

Gór Nagy Mária legyőzte a koronavírust

Gór Nagy Mária nagyon sokat fogyott, de már túl van a nehezén

Gór Nagy Mária már legyőzte a koronavírust és a védettségi igazolványát is megkapta.

Gór Nagy Mária novemberben elkapta a koronavírust, nagyon legyengítette a fertőzés. A 73 éves színésznő csontsoványra, mindössze 45 kilóra fogyott, nem volt ereje és étvágya. Családja és a barátai is aggódtak érte, ám szerencsére sikerült kilábalnia a betegségből, és már visszaszedett pár leadott kilót is. 

„Nagyon nem volt étvágyam, nem éreztem ízeket és szagokat sem. De azóta szerencsére visszajött az étvágyam – nagyon is. Tény, hogy sokat fogytam, negyvenöt kiló voltam. De azóta sikerült hármat felszednem. Most már negyvennyolc kiló vagyok… Most nagyon jól érzem magam. Elkezdhettem a szabadtéri sportot is, már engedélyezték a doktorok. Voltam kontrollon, kardiológiai vizsgálaton, hála Istennek, tökéletes a szívem.A múlt héten csütörtökön voltam tüdő CT-n is, és azt mondták, hogy minden rendben. Nem alakult ki szövődmény, ami az orvosok szerint csoda ahhoz képest, amilyen rosszul voltam”

– mondta a Ripostnak Gór Nagy Mária.

gór nagy mária

Gór Nagy Mária (Fotó: Smagpictures)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top