nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina oltása

Tápai Szabina hat hónapos terhesen adatta be az oltást

Tápai Szabina úgy döntött, bevállalja az oltást várandósan is.

Egy héttel ezelőtt kezdték el oltani Magyarországon is a várandós nőket. Már több ismert hölgy is megkapta a vakcinát, többek között a 36 hetes terhes Szalóki Ági és a harmadik trimeszterbe lépő Mihalik Enikő is. Most pedig Tápai Szabina is beszámolt róla, hogy megkapta az oltást, a tapasztalatairól videóban beszélt.

A korábbi sportoló azt mondta, nem tudta, mire számítson, de pozitív csalódás volt számára az egész eljárás. „Megkaptam a szurimat egy pillanat alatt. Igazából aki anyuka, meg sportoló volt, azok annyi tűszúrást kapnak az életükben, hogy ez ahhoz képest semmi. Úgyhogy megkaptam és már jöhettem is ki, egy kicsit le kellett ülnöm, hogy bármilyen hatása van-e az oltásnak, aztán jöhettem is haza” – számolt be a kismama.

Ma pedig az első nap tapasztalatait osztotta meg:

„Jól vagyok, tegnap este sem volt semmilyen probléma. A kislányom nem hagyott aludni, mert megtudta, hogy oltást kaptam és annyira vigyázott rám, hogy rajtam aludt. A helyét érzem, de teljesen jól mozgatom a karomat. Tisztában voltam vele, hogy ez megosztó videó lesz, de mégis örülök, hogy megosztottam, mert sokan írtak, sok pozitív üzenetet kaptam” – árulta el Szabina. 

Legfrissebb sztárhíreink: 

tápai szabina

Tápai Szabina (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top