nlc.hu
Sztárok

Horgas Eszter magánéleti problémái

Romokban Horgas Eszter magánélete – „Eddig mindig a rossz férfiba szerettem bele”

Lelkileg a padlóra került a fuvolaművész.

Horgas Eszter elmúlt 7 éve a fájdalmas elvesztésről szólt. Egy nehéz szakításon van túl, több közeli zenész kollégája mellett az édesapját temette el, kedden pedig a szeretett anyósa hunyt el és a magánélete is romokban – írja a Bors. Az 55 éves fuvolaművészt most pszichológus kezeli.

Horgas Eszter

Horgas Esztert sok megpróbáltatás érte az utóbbi időszakban (Fotó: MTI /  Czeglédi Zsolt)

„Működik az életemben ez a hétévenkénti periódus. (…) A mostani 7 évnek nyáron lesz vége, és (…) nagyon várom, hogy lezáruljon. Az életem egyik legintenzívebb, mélyebb, elengedős, kegyetlenül nehéz időszaka volt” – vallotta be Horgas Eszter, aki pszichológus segítségét kérte.

„Eddig mindig a rossz férfiba szerettem bele. Számomra csakis a kémia számít, az elején legalábbis. Nem kell pénz, sem hírnév, semmi, csak szerelem legyen. (…) Sokan írnak rám, hívnak kávézni, beszélgetni…de (…) nem vagyok egyszerű eset, határozott elképzeléseim vannak, tényleg nem könnyű velem” – árulta el a fuvolaművész.

Olvass még Horgas Eszterről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top