nlc.hu
Sztárok

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbi a szerelmükről

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbi viszonya egy különös kérdés után fordult komolyra

Már az egyetemen kinézték egymást, de az élet más-más irányba terelte őket. Egészen egy évvel ezelőttig. Hogy akkor mi történt, azt most elmesélik az RTL Klub két sorozatsztárja, Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert.

Nyolc évvel ezelőtt már felfigyeltek egymásra a Kaposvári Egyetemen, de az akkor végzős Mohácsi Norberttel nem mert kezdeni az első éves Mikecz Estilla, ezután pedig nagyon másfele vitte őket a munkájuk. A kapcsolatukban a közös munka hozott változást, amikor mindketten a Csiky Gergely Színházban a Kabaré előadáson dolgoztak, igaz, ez csak a kezdeti lépés volt.

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbi kapcsolata a járvány óta fordult komolyra

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbi kapcsolata a járvány óta fordult komolyra

“Mi voltunk a két főszereplő, Sally és Cliff, de még ott sem történt semmi, ezután is két év telt el” – kezdte a színész, a Reggeliben, és kiderült, hogy eleinte csak jókat beszélgettek egymással, majd egyre inkább keresték egymás társaságát, majd a Meggyeskert próbái alatt jött a fordulópont, a tavalyi karantén, amikor úgy döntöttek: összeköltöznek.

“Egyre mélyebb és mélyebb beszélgetések történtek, tényleg az volt a kulcs, amikor rájöttünk arra, a világ fontos dolgairól nagyon-nagyon hasonlóan gondolkodunk.”

Estillának megvan az a konkrét pillanat, amikor benne minden átfordult. Mindkét színész rengeteget dolgozott, nem is volt idejük randevúzni, és az egyik esti beszélgetésnél Norbi különös kérdést tett fel. 

“Norbi egyszer csak bedobta ezt a kérdést: téged amúgy hogy kell jól szeretni? És erről nagyon sokat beszéltünk, ez azóta változott is, de ez a mondat olyan mélységekbe vitt minket mindkettőnket, hogy azóta minden nagyon jó.”

Norbi szerint azóta is emelik és építik egymást, éjszakákon át azt beszélik, kinek mi a jó. Erről a Reggeliben meséltek: 

Sztárok, akik munka során estek szerelembe:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top