Sztárok

Liptai Claudia életére sokan kíváncsiak: „Szerencsés vagyok, hogy olyan férjem van, aki még élvezi is ezeket a dolgokat”

Liptai Claudia videóinak nézettsége a régi kereskedelmi tévés időket idézi.

A koronavírus csúnyán beleszólt a szórakoztatóiparba, valamint a vendéglátásba – így fordulhatott elő, hogy jelenleg se Liptai Claudiának, se a férjének, Pataki Ádámnak „nincs” munkája. A járvány pozitív hozadéka, hogy sok időt tölthetnek együtt és a gyerekekkel is. Hogy ne csavarodjanak be otthon, a műsorvezető és férje videókat készítenek, mindig más témával lepik meg a rajongókat. A legutóbbi ilyen felvételt közel 4 millióan látták, ami a régi kereskedelmi tévés időket idézi.

Erről a videóról van szó:

„Az itthoni élet azért nem áll meg, hogy ezeket a filmeket is csináljukA gyerekeket el kell látni, a háztartást vinni kell, a kutyát pedig sétáltatni. A témáknak én vagyok az értelmi szerzője és néha Ádám az elszenvedője. Iszonyú szerencsés vagyok, hogy olyan férjem van, aki még élvezi is ezeket a dolgokat és rengeteget segít abban, hogy meg is valósuljanak” – mesélte a Borsnak Liptai Claudia.

„Döbbenetes, hogy ilyen sokan nézik a videókat, a legutóbbi filmünket 3,5 millió ember nézte meg, és majdnem 4 milliós elérése volt. Büszke vagyok rá. Ez tényleg a legdurvább kereskedelmi idők nézettségére emlékeztet. Nagyon nagy élmény nekem, hiszen sok fiatal követőnk is van, jó érzés, hogy nem old school vagyok” – tette hozzá mosolyogva.

Olvass még Liptai Claudiáról az nlc.-n:

Liptai Claudia és Pataki Ádám (

Liptai Claudia és Pataki Ádám (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top