nlc.hu
Sztárok

Hernádi Judit és Hajós András kapcsolata

Hernádi Judit és Hajós András a 17 éve tartó kapcsolatukról: “Nem tartozunk egymásnak semmivel, ez a lényege”

A Heti Hetes forgatásán találkozott először Hernádi Judit és Hajós András, és már az első alkalommal gyorsan egymásra hangolódtak.

2004-ben csatlakozott Hajós András a Heti Hetes csapatához, amelynek innentől közel kilenc éven át volt állandó tagja, és Bajor Imre, Gálvölgyi János valamint Hernádi Judittal együtt. A színésznővel az első találkozáskor egymásra hangolódtak, a kapcsolatukról a Nagy szám legutóbbi adásában meséltek. Mielőtt rátérnénk erre, mutatunk néhány régi, közös képet a két sztárról: 

Megnézem
Összes kép (3)

 

Hajós szerint neki voltak ott a leginkább női energiái a férfiak közül, és talán ezért kerültek közel egymáshoz a csapat egyetlen nőtagjával. A viszonyukat szerinte jól leírja az a történet is, amikor ő búskomoran ült az egyik adás előtt, nem volt jó passzban, és Hernádi úgy érezte, lelket kell öntenie belé. 

Hernádi Judit és Hajós András kapcsolata

Hernádi Judit és Hajós András kapcsolata 17 éve tart (Fotó: RTL Nagy Szám)

“Odaléptél hozzám és azt mondtad: ‘Figyelj, Mukika, ne legyél már ilyen ba…tlan!’ És tök igazad volt” – idézte fel Hajós, miközben nagy szeretettel és tisztelettel mesélt a barátjáról, akit az egyik legbátrabb embernek tart. Mint kiderült, ez kölcsönös. 

“Bátor is, és következetes, mégpedig egy sajátos logikával következetes, ami számomra abszolút érthető volt, és mindig értettem, hogy milyen rugókra jár az agya, és hogy min alapszik az ő erkölcsisége. Nagyon jó, és nagyon okos és nagyon gyors észjárású valaki. Fantasztikusan tudta összeszedni a gondolatait. Mindig hanyatt estem, milyen jókat tudsz te beszélni.”

Hajós kicsit zavarba is jött a dicsérettől, amire így reagált:  “Na látják emberek, ilyen szeretetre vagyok képes, csak maguk nem kapják meg, mert nem olyanok, mint a Juci!”

Itt visszanézhető a jelenet:

Sztárok és barátok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top