nlc.hu
Sztárok

Magányosan, szobafogságban él Csűrös Karola

Nicsenek látogatói, betegsége miatt szinte szobafogságban él Csűrös Karola

Csűrös Karola alig várja, hogy végre találkozhasson gyerekeivel és barátaival, akikkel most telefonon tartja a kapcsolatot.

A színésznő másfél éve szenvedett súlyos balesetet otthon: elesett és eltört a térde, azóta csak egyszer hagyta el az otthonát, amikor néhai férje, a rendező Horváth Ádám emléktábláját avatták fel a házuk oldalán.

„Bár van segítségem, a legtöbb napom magányosan telik, sokszor Ádámra meg a régi időkre gondolok. Nyilván más lenne, ha itt lenne velem, de úgy néz ki, még a júliusi évfordulón sem tudok kimenni a temetőbe. Az éltet, hogy bizakodom, meggyógyulok és újra sétálhatok, de egyelőre nem látom, ez a pillanat mikor jöhet el, most úgy néz ki, még odébb van”– nyilatkozta a Blikknek Csűrös Karola. Hozzátette, ha megtehetné, a temetőbe akkor sem látogatna el többször, annyira fáj még a férje elvesztése.

Ugyan a Szomszédok népszerű színésznője megkapta már a koronavírus elleni vakcinát, de egyelőre gyógytornászán kívül még nem nagyon fogad látogatókat. „A gyerekekkel még nem tudok találkozni. Nem merem őket itthon fogadni, ezért azt találtuk ki, hogy a szomszédos parkban sétálunk majd, ha jobb lesz az idő… Nem tudnék még sétálni, pedig most ez lenne az egyetlen megoldás, hogy a szeretteimmel tölthessek egy kis időt.”

Természetesen telefonon azért tartják a kapcsolatot, és barátai is gyakran hívják. „Nagyokat beszélgetünk, de az csak nem olyan, mintha személyesen tudnánk találkozni. Várom, hogy újra megöleljem őket, hogy utazzunk egy picit, remélem, az egészségem megengedi majd ezt a kis szabadságot és jókedvet – bizakodott Csűrös. – Pásztor Erzsi barátnőm is állandóan kirándul, mindig meséli, merre jár. Szeretnék vele tartani.”

Csűrös Karola

Fotó: Smagpictures.com / Szabolcs Birton

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top