nlc.hu
Sztárok

Gubík Ági és Szellő István kapcsolata

Gubík Ági és Szellő István kapcsolata se veled, se nélküled állapot

Gubík Ági és Szellő István ritkán beszél a kapcsolatukról.

Gubík Ági és Szellő István nagyon ritkán beszél a magánéletéről, de a színésznő legutóbbi nyilatkozata arra utal, hogy bizonyos dolgokban nem sikerült egyetértésre jutniuk, hiszen úgy beszélt az újrakezdésről, mintha máris egyedülálló lenne.

„Nekem eddig főleg szakmabeli társaim voltak. Nem is tudom, hol lehet egyáltalán ismerkedni. Most kicsit félek az újrakezdéstől, persze jó lenne, ha valaki itt lenne mellettem, de amikor hazajövök egy forgatásról, lemosom a sminkem, azt érzem, nincs kedvem újrasminkelni magam egy randiért. De ha becsap a villám, akkor becsap” – mondta a színésznő a Best magazinnak.

Szellő István és Gubík Ági kapcsolata

Fotó: Birton Szabolcs/smagpix

„Nagyon szeretik egymást, és hihetetlen jó párost alkotnak, akármilyen problémáik voltak is, mindig megoldották a végén és egymás mellett kötöttek ki újra és újra. Nem bírják egymás nélkül, ám egy kapcsolatban eljön az idő, amikor már más a fontos, és ebben nem biztos, hogy egyeznek az elképzeléseik. De akárhány mosolyszünet volt is közöttük, újra és újra egymásra találtak” – mesélte a Blikknek a pár egy neve elhallgatását kérő ismerőse.

Legfrissebb sztárhíreink: 

(Nyitókép: Birton Szabolcs/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top