nlc.hu
Sztárok

Baranyi László a koronavírus után

Vérrög maradt Baranyi László tüdejében a koronavírus után

A Família Kft. legendás nagypapája, Baranyi László az év elején kapta el a koronavírust, a szövődményekről mesélt.

A 93 éves Baranyi László január második hetében vette észre, valami nincs rendben. Miután karanténba került, állapota súlyosbodott, így azonnal kórházba szállították. Hetek óta otthon lábadozik, de még mindig nem nyerte vissza a régi egészségét – írta meg a Bors.

Súlyos szövődményektől szenved Baranyi László a koronavírus után

Súlyos szövődményektől szenved Baranyi László a koronavírus után

A színművész a lapnak elmondta, a szövődmények még tartanak: reggelente köhög, füle pattog, és az egyensúlyérzéke sincs rendben még, a kórházban is csak tapogatózva tudott járni. Tizenkét kilót fogyott, most hízókúrán van, valamennyit már sikerült is visszahízni, de nem elégedett.

„A karom olyan vékony, mint 17 éves koromban. Próbálom visszanyerni az erőmet, esténként a szobában gyalogolok, mert az utcára sem teszem ki a lábam. Mellette kétkilós, homokkal teli zsákkal gyúrok, később négy-öt kilós vasalóra cserélem” – nyilatkozta a lapnak Baranyi László, aki azt is elárulta, a koronavírus-fertőzés következtében sajnos vérrögök maradtak a tüdejében, amire gyógyszereket szed.

„Elsőként szeretnék berúgni, és elénekelni, hogy »Ezt is megúsztam!«. De ami sokkal fontosabb, az egész nyarat az unokámmal akarom tölteni” – mondja.

Jó egészséget kívánunk neki!

Sztárok és a koronavírus:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top