nlc.hu
Sztárok

Polgár Kriszta: Kislányunk lesz!

Kaldau-Polgár Kriszta exkluzív: “A gyerekekkel együtt tudtuk meg, fiunk vagy lányunk lesz”

Az egykori szépségkirálynő és családja nem mindennapi módon tudta meg harmadik gyerekük nemét. Ezt az nlc-nek árulta el elsőnek.

Már a tizenhatodik hétben jár, Polgár Kriszta pocakja azonban még alig látszik. A modell örül, hogy végre nem veszélyeztetett terhesnek titulálták, ezért folyamatosan mozog, és jár edzőterembe.

Polgár Kriszta pocakja még nem látszik, a harmadik gyerekével várandós a modell

Polgár Kriszta pocakja még nem látszik, a harmadik gyerekével várandós a modell (Fotó: Polgár Kriszta)

Még alig látszik a pocakom, eddig csupán három kilót híztam – mondja a kétgyerekes anyuka. – Szerencsés vagyok, mert nem vagyok kívánós, nem eszem sok csokit, inkább a savanyú dolgok vonzanak most. Figyelek a rendszeres mozgásra is, ami nekem azért új, mert mindkét fiamnál pihenésre voltam intve a veszélyeztetettség miatt. Most viszont teljesen másképp élek meg mindent. Fittebbnek érzem magam, másképp élek meg mindent. Nagyon várom már, hogy újra a karomba zárhassak egy csecsemőt.

Néhány napja tudják csak kisbabájuk nemét, amit Kriszta most először velünk oszt meg. „Itt nincsenek nagy genetikai ultrahangok, minden két hétben megyek ellenőrzésre és kész. Hiányzik kicsit a magyar rendszer, de ezt kell megszoknunk. Ezért is csináltattuk meg a budapesti Czeizel Intézetben ismét a PRENA tesztet, mint az előző két fiunknál is. Most kicsit körülményes volt a dolog, mert innen küldtük a vérmintát, de megoldották, nagyon segítőkészek voltak. Minden rendben volt és ekkor nyugodtam meg igazán. A baba nemét pedig úgy tudtuk meg, hogy az egyik szokásos ultrahang vizsgálatunk végén kaptunk egy borítékot, amiben benne volt, hogy kislányunk vagy kisfiunk lesz. Nem bontottuk fel a férjemmel, hanem elvittük egy lufis céghez, ahol beletették egy hatalmas fekete luftballonba konfektivel. Hazavittük a fiainknak és este együtt durrantottuk ki. Óriási volt az öröm és a sikítás, amikor felolvastuk, hogy ezúttal kislányunk érkezik. Nagyon meglepődtünk, mert a családban csak fiúk születtek eddig, öt fiú unokatesónk van, ő lesz az egyedüli lány. A férjem azonnal a fejéhez kapott és azt mondta, hogy akkor most harminc évig bezárja ezt a kislányt, annyira fogja félteni.

Megnézem
Összes kép (2)

Kriszta is nagyon örül, de azt elhatározta, nem lesz rózsaszín a babaszoba. „Nem vagyok pink párti, a ruhatáramban ez a szín nem is található meg. Szerintem a lányunknál a sárga, a menta, és a pasztell színek fognak dominálni. De aztán az élet lehet, hogy ezt felülírja, meglátjuk mi áll majd jól neki. Tervezzük, hogy nyáron hazalátogatunk Magyarországra, és még szülés előtt meglátogatjuk a családunkat, reméljük a vírus helyzet lehetővé teszi majd ezt.

Várandós sztárok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top