nlc.hu
Sztárok

Emlékszel még, hogy néztek ki az ÉNB szereplői anno?

Emlékszel még, hogy nézett ki ÉNB Lali és ÉNB Gábor a sorozat indulásakor? Mutatjuk!

Nem tudom, hogy az induláskor számítottak-e ekkora sikerre, de hamarosan adásba kerül az Éjjel-Nappal Budapest 2000. része. Mutatjuk, hogy nézett ki a szereplőválogatáson Király Peti és Kamarás Norbert, azaz ÉNB Gábor és ÉNB Lali.

Emlékszel még, hogyan kezdődött a sikertörténet? Ha nem, akkor egy kis összegzés: a reality-szappanopera kategóriában 2011-ben indult a Berlin – Tag & Nacht című napi sorozat Németországban, két évvel később az RTL Magyarország nálunk Éjjel-Nappal Budapest címmel kezdte sugározni és karaktereket többnyire amatőr színészek alakítják. A sorozat Joe köré épült, és a kezdetektől mellette van Lali és Gábor.

Az ÉNB sorozat oszlopos tagjai már nyolc éve forgatják a sorozatot: 

Az Éjjel-Nappal Budapest kezdetétől képernyőn vannak: ÉNB Joe (Varga Miklós), ÉNB Lali (Kamarás Norbert) és ÉNB Gábor (Király Peti)

Az Éjjel-Nappal Budapest kezdetétől képernyőn vannak: ÉNB Joe (Varga Miklós), ÉNB Lali (Kamarás Norbert) és ÉNB Gábor (Király Peti) (Fotó: RTL)

Ha már ilyen szép fordulóponthoz érkeztünk, és hamarosan adásba kerül a sorozat 2000. epizódja, akkor mutatjuk azt is, hogy néztek ki a szereplők, amikor bekerültek az Éjjel-Nappal Budapestbe. 

Kamarás Norbi, mint ÉNB Lali a sorozat indulása előtt
Megnézem
Összes kép (6)

És íme egy emlékezetes régi jelenet, amikor ÉNB Lali, ÉNB Gábor és ÉNB Joe meztelenül próbált segítséget kérni: 

Az Éjjel-Nappal Budapest fontos pillanatai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top