nlc.hu
Sztárok

György-Horváth Zsuzsa edzéssel tartja magát formában

György-Horváth Zsuzsa: „Újra lánya nélkül ünnepelte születésnapját!”

Negyvennégy évesen csak úgy ragyog György-Horváth Zsuzsa, aki elárulta, hogyan tartja formában magát. Születésnapjáról és arról, mennyire hiányzik Olaszországban tanuló nagylánya, az nlc-nek mesélt.

Online szülinapot tartottak a tizenöt éves nagylányával, és úgy, ahogy tavaly, most is nagyon elérzékenyültek. György-Horváth Zsuzsának nagyon hiányzik Sára, aki két éve Olaszországban tanul. „Nincs bajom a számokkal, sőt a negyvennégy nekem még tetszik is, csak azt sajnáltam, hogy nem lehetett együtt a család” – mondja a Hír TV híradósa. 

Hétvégén lett 44 éves a híradós (Fotó: Dittrich Ervin)

Hétvégén lett 44 éves a híradós (Fotó: Dittrich Ervin)

„Gyönyörű szép tortám és csokrom volt, valamint finom vacsorával ünnepeltünk a párommal, Ervinnel és a kisfiammal. Sára viszont nem lehetett velünk, ő az apukájával él kint Toszkánában. Még négy évig tanulni is fog egy művészeti iskolában, úgyhogy addig ki kell bírnunk egymás nélkül. Nehezen megy, mert nagyon közel állunk egymáshoz. Szinte mindennap videotelefonálunk egymással.

Zsuzsi nem fél az idő múlásától, szeretne sokáig fitt és fiatalos maradni. „Úgy élek, mint egy katonatiszt. Heti ötször edzem kőkeményen. Ez nálam nemcsak stresszlevezetés, hanem az egészségem megőrzése az cél. Szerintem két módon maradhat vékony az ember, ha koplal vagy ha egészségesen étkezik és sokat mozog. Én az utóbbit választottam. Jógázom, piláteszezem, TRX-ezem és gerinctréningen veszek részt. Most otthon tornázom, sokszor veszek részt online órákon. A célom, hogy a vázizmaimat megerősítsem, hogy elkerüljem a mozgásszervi betegségeket. Főleg hasra, hátra erősítek, ezek a legfontosabbak.”

A csinos híradós az étkezésre is kiemelten figyel, sok zöldséget és bogyós gyümölcsöt eszik. „A cukrot száműztem és lassú felszívódású szénhidrátokat fogyasztok. A chiamag, a kuszkusz, a bulgur, a quinoa sokszor ott van az asztalunkon, nagyon jó hatással van a szervezetre. Sok halat eszünk, emellett avokádót, spenótot, spárgát, brokkolit, karalábét. Emellett pedig a megfelelő folyadékfogyasztás is nagyon fontos. Szénsavmentes vizet iszom, legalább két litert naponta.”

Sztárok, akik nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top