nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia megható üzenete Gesztesi Károly születésnapjára

Liptai Claudia a volt férjére emlékezett: „Nagyon hiányzol az életünkből”

Mindig szeretettel beszélt Liptai Claudia Gesztesi Károlyról és ma a közösségi oldalán emlékezett meg a volt férje születésnapjáról.

Bárhogyan is alakult a házasságuk, Liptai Claudia és Gesztesi Károly kapcsolatában a szeretet mindig megmaradt. Tisztelték egymást és fontos részei voltak egymás életének, kikérték egymás szakmai véleményét.

Gesztesi Károly és Liptai a válás után is jóban voltak

Liptai Claudia és Gesztesi Károly a Nagy Duett forgatásán 2013-ban: megmutatták, hogy a válás után is jóban tudtak maradni (Fotó: TV2)

Amikor tavaly januárban Gesztesi tragikus hirtelenséggel elhunyt, a színésznő megosztotta a fájdalmát. „Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika” – írta akkor a hosszú bejegyzés végére

Ma, Gesztesi Károly születésnapján Liptai Claudia szintén megható üzenetet osztott meg a közösségi oldalán.

„Drága Tobika! Ma lennél 58 éves. Nagyon hiányzol az életünkből, erről a világról. Ígérem, vigyázunk egymásra. Tudom, hogyha tudnál szólni, csak ezt kívánnád. És hiszem, hogy egyszer találkozunk még. Csak így lehet.”

Drága Tobika! Ma lennél 58 éves. Nagyon hiányzol az életünkből, erről a világról. Ígérem vigyázunk egymásra. Tudom,...

Közzétette: Liptai Claudia – 2021. április 15., csütörtök

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top