nlc.hu
Sztárok

Tóth Verát letiltotta a Facebook

Tóth Vera az oltással kapcsolatban élőzött, de annyian jelentették, hogy a Facebook törölte a videót

Tóth Vera órákig nem tudott belépni a közösségi oldalára.

Tóth Vera a tegnapi nap folyamán megkapta a második koronavírus elleni oltást is, amiről beszámolt a Facebook-oldalán egy élő videóban. Rengeteg komment érkezett, sokan szapulták a videó miatt, de azért akadtak olyanok is, akik örültek a bejelentkezésnek. Mégis, annyian jelentették a közösségi oldalát, hogy a Facebook törölte a videót, ráadásul pár óráig nem engedte belépni az énekesnőt.

A tegnap esti Facebook liveomat annyi embernek sikerült jelentenie, hogy, a Facebook rendszere gyakorlatilag kivetett...

Közzétette: Tóth Vera – 2021. április 15., csütörtök

„A tegnap esti Facebook live-omat annyi embernek sikerült jelentenie, hogy a Facebook rendszere gyakorlatilag kivetett magából, aztán a live eltűnt, az oldalamra pedig nem tudtam belépni hosszú órákra, pedig csak azt szerettem volna elmondani, hogy az oltás után is nagyon vigyázzatok magatokra, hisz az immunrendszernek idő kell, hogy működésbe lépjen. El szerettem volna mondani, hogy én is elkaptam a vírust, de nem is voltak illúzióim azzal kapcsolatban, hogy két nappal a szuri után már védett leszek. Utána is hordani kell a maszkot, lehetőleg otthon maradni, vigyázni. Ezért jelentkeztem be, de több ember tagadja a betegséget, mint gondoltam. Ezzel a kommentfolyamban szembesültem. Aggasztó az emberi agresszió és frusztráltság, az, hogy azt feltételezik rólam, hogy a kormány fizet a posztokért, mert tuti nem is oltottak be, csak reklámoznom kell, mert így gyűjt »kísérleti nyulakat« a gyógyszeripar? Na ezen már nem tudtam, hogy sírjak e vagy nevessek”

 

– írja a bejegyzésben Tóth Vera, aki jót akart ezzel a videóval és nem érti, miért támadják. Szerette volna, ha az emberek elővigyázatosak és nem félnek az oltástól, ezért osztotta meg a saját tapasztalatait. 

Több ismert ember is beszámolt az oltásról: 

tóth vera

Tóth Vera (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top