nlc.hu
Sztárok

Bata Éva várandós kismamaként beoltatta magát

Bata Éva várandós kismamaként az oltás mellett döntött, ezt Bereczki Zoltán árulta el

Bereczki Zoltán csak nagyon-nagyon ritkán említi meg a magánéletét, ma éppen ez történt.

A kismamák oltása sok kérdést vetett fel, végül hosszú hetek után döntöttek úgy a szakemberek, hogy oltásra hívják őket, ahogy erről mi is beszámoltunk. A teljesség igénye nélkül,  

íme néhány cikkünk a kismamák koronavírus elleni oltásáról:

Több sztár is érintett ebben a kérdésben, ide tartozik Bereczki Zoltán és párja, Bata Éva, aki az első gyerekével várandós. A pár a terhességgel kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni, csak a tényt erősítette meg a színész menedzsere.

„Mindenki nagyon boldog és mindenki nagyon jól van.” 

Bereczki Zoltán a terhes párjáról, Bata Éváról mesélte el: beoltották

Bereczki Zoltán és Csonka Andás ma reggel együtt vezették a Life TV Ébredj velünk! című műsorát

Az Ébredj velünk! műsorvezetőjeként sem szokott a magánéletéről mesélni Bereczki, apró megjegyzéseket sem ejt el, a ma reggel ilyen szempontból kivételnek számított. 

„Húsomba vágó téma ez” – kezdte, amikor a Túlélés otthon gyerekkel című témát vezette fel, majd a kismamák oltása kapcsán több olyan kérdést tett fel, ami személyesen is érintette, mint például hogyan védekezhetnek a vírus ellen, mekkora a rizikó. 

„Mi oltattunk. Az én párom, mint várandós anya beoltatta magát, és ez lett volna a kérdés: ön ajánlja minden kismamának?” – kérdezte Bereczki az orvosszakértőt, dr. Timmermann Gábort, aki megnyugtatta a műsorvezetőt. Amiért nagyon jó volt nézni ezt az adásrészletet, az Bereczki mosolya, amikor a várandós párjától beszélt. 

Kismamák és a koronavírus elleni oltás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top