nlc.hu
Sztárok

Friderikusz Sándor magánélete

Friderikusz Sándor elárulta, már visszavonulóban van

Friderikusz Sándor a Blikknek adott interjújában elárulta, mikor vonul vissza a tévézéstől.

Friderikusz Sándor most az egyszer kivételt tett, és magánéletéről vallott a Blikknek. A tévés többek között elárulta, hogy az RTL Klubra való visszatérése előtti években utazgatott, és azt is, hogy visszavonulóban van.

Friderikusz Sándor visszavonul

(Fotó: Sajtóklub)

“Én úgy érzékelem, hogy éppen visszavonulóban vagyok. A nagy tévécsatornáktól feltétlenül. Rendben van, most évente kétszer hat adásban feltűnök az Életünk történetében késő éjszaka a nagy RTL képernyőjén, de én már ennél többet az országos televíziózástól nemigen akarok, már csak azért sem, mert szerintem a televízió elvesztette egykori jelentőségét, legalábbis idehaza. És mert fontos dolgokról , ügyekről és jelenségekről a nagy tévékben már nemigen lehet beszélni, a csatornafőnökök szerint azt senki nem nézné meg, ezért építettünk az elmúlt három-négy hónapban egy önálló kis tévéstúdiót, ahol úgymond független műsorszolgáltatásba kezdek, április 29-től beszélgetéseimet – egyelőre hetente egyszer, csütörtök esténként frissítve – a Facebookon és a YouTube-on lehet majd látni, illetve podcast formában meg is lehet hallgatni” – árulta el Friderikusz Sándor.

Sztárok az Életünk történetében:

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top