nlc.hu
Sztárok

Szabó Győző és Hajós András barátsága

Alaposan helybenhagyták Szabó Győzőt, Hajós András vitte haza

Szabó Győző korábban nagy bajba került, Hajós András sietett a segítségére.

Szabó Győző és Hajós András nagyon jó barátságot ápolnak, és rengeteg közös történetük van. A színészek most épp egy izgalmas sztorit meséltek el – írja a Blikk.

Szabó Győző verekedésről vallott

Fotó: Tamás Korponai /smagpix

“Elképesztő sok kalandunk és sztorink volt együtt. Az egyik ilyet, ha mesélem, azt úgy mesélem, mint a te igazi hőstettedet. 94 körül volt a Totalcar nevű hely, ahol engem alaposan helybenhagytak és elagyabugyáltak, és te az öledben vittél haza….Megmentettél, mert igen, eltörtem egy sörösüveget a fejemen, egyszer be is vittek a detoxba, mert azt hitték, részeg vagyok, de nem voltam. Aztán ugyanígy eltörtem a fejemen megint egy üveget, ebből verekedés volt, te kimentettél a Totalcarból és az öledben a körút egyik végéből – mint egy háborús sérült társadat – cipeltél végig egészen a Pannónia utcáig. Elképesztő, milyen utat jártál be velem akkor” – mondta a mélypontjairól is tabuk nélkül mesélő Szabó Győző Hajós Andrásnak.

Legfrissebb sztárhíreink:

(Nyitókép: Tamás Korponai/Szabó Győző)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top