nlc.hu
Sztárok
Ismert magyar nők, akik mertek, és nyertek

Ismert nők, akik rövid hajra váltottak, és nagyon bejött nekik

Nem mindenki meri meghozni a döntést, hogy megszabadul hosszú tincseitől, de a következő magyar hírességeink feltettek mindent egy lapra, és bejött nekik.

Olyan ismert nőket mutatunk, akik annak idején remekül döntöttek, hogy levágatták a hajukat.

Marcellina a friss megújuló

Legutóbb Marcellina mutatta meg egy videóban, hogy megszabadult hajzuhatagjától. A hullámok maradtak, a hosszú haj a múlté.

„Egy művész élete állandó változásból, kísérletezésből, új utak kipróbálásából áll. Vagy nem? Szerintetek kell a változtatás vagy tartsuk meg a jó régit??” – kérdezte követőit egy korábbi videójában.

Tatár Csilla

Tatár Csilla a saját YouTube-műsorában éppen Ördög Nórával beszélt egyszer arról, hogy amióta levágatta a haját, soha többet nem akarta visszanöveszteni. Sőt, amikor néha-néha megoszt egy régi képet magáról a műsorvezető, amelyen még hosszú a haja, minden alkalommal megjegyzi: kéri, hogy senki se mondja, milyen jól áll neki a hosszú haj, mert soha többet nem lesz ilyen.

Ismert nők akik levágatták a hajukat

Tatár Csillának kifejezetten jól áll a rövid haj (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Koncz Zsuzsa

Bár ő maga nem ért egyet azokkal a fiatal ismert emberekkel, akik kiadják magukat, és nyilvánosan beszélnek az intim titkaikról, azt elismerte: a hírnév velejárója, hogy az emberek kíváncsiak rá és más tehetségekre.

Koncz Zsuzsa óriási hajzuhatagával. (Fotó: Gábor x Módos /smagpix)

Koncz Zsuzsa óriási hajzuhatagával (Fotó: Gábor x Módos /smagpix)

Tudják róla, hogy nem született gyereke, elfogadta, hogy annak idején a hajvágása is külön téma volt, de ezek nem zavarják. 

Koncz Zsuzsa és a rövid haj

Koncz Zsuzsa rövid hajjal (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Kálmán Olga

Kálmán Olga szintén azok táborát gyarapítja, akik nem térnének vissza a hosszú hajhoz, bár a műsorvezető nem maga miatt döntött így.

Kálmán Olgának jól áll a rövid haj. (Fotó: Tamás Korponai/smagpix)

Kálmán Olgának jól áll a rövid haj (Fotó: Tamás Korponai/smagpix)

„Magam is nagyon szerettem, amikor hosszú hajam volt, de a férjem rövidhaj-párti, tehát az ő kedvéért vágattam le, és az ő kedvéért maradt is rövid. Az öltözékemmel is ügyelek a visszafogottságra” – mondta erről évekkel ezelőtt a Blikknek, ahol látható volt hosszabb hajjal is. 

Olvass  akkor és most sztorit az nlc-n:

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top