nlc.hu
Sztárok

Egy mesterséges öböl mélyén lehet VV Fanni holtteste

Egy mesterséges öböl mélyén lehet VV Fanni holtteste

A férfi szerint nem a Dunában kéne keresni a nő földi maradványait.
VV Fanni

Ahogy azt mi is megírtuk, fordulat állhat be VV Fanni ügyében, egy névtelen tanú ugyanis azt állítja, hogy a hatóságok nem jó helyen keresik a fiatal nő holttestét.

Szerinte nem a Dunában kell keresni

„A névtelen feladó szerint a rendőrség eddig rossz helyeken keresgélt, Novozánszki Fanni maradványai ugyanis Visegrádon vannak. (…) egy Duna-parti betonlépcsőt is emleget az illető, s hogy egész pontosan ott találhatóak a sértett maradványai” – árulta el a levél tartalmát a Borsnak dr. Bálint Roland, az emberöléssel vádolt B. László védője. Az új fejlemények a védelem malmára hajtják a vizet, ugyanis minden eddigi telefonos és autós GPS-adat ugyanis B. László Budapest és Siófok közötti mozgását támasztja alá, Visegrád pedig az ellenkező irányban van.

A névtelen férfi szerint valószínűleg egy mesterséges öbölben van VV Fanni holtteste, így a speciális búvárok még négy évvel a gyilkosság után is megtalálhatják az iszapban a maradványokat. Az öböl, amelyet a közeli sóderbányában dolgozó munkagépek kotortak ki, száz méterre van attól a szalkszentmártoni stégtől, ahol az FBI és a magyar rendőrség szerint a gyilkosa megszabadulhatott a lány testétől. A nyomozók eddig nem találták meg Fanni maradványait.

A hazai kriminalisztika egyik legnagyobb megoldatlan ügye:

2017-ben a ValóVilág egykori szereplője nyomtalanul eltűnt. Megölésével B. Lászlót vádolják, a férfi azonban tagadja a bűncselekmény elkövetését, annak ellenére, hogy a lány lakásához tartozó teremgarázs kamerája rögzítette, ahogy a kocsija felé cipelte az eszméletlen vagy talán már halott áldozatát. Ezt nem is tagadja, de állítása szerint csak pár percig volt Fanni a kocsijában, utána átadta számára ismeretlen embereknek.

(Blikk)

Fotó: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

Megoldatlan bűnügyek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top