nlc.hu
Sztárok

Fördős Zé megtalálta Rácz Jenő hasonmását

Fördős Zé megtalálta Rácz Jenő hasonmását – te mit gondolsz?

Hamarosan indul a Konyhafőnök új évada, amelyben az egyik versenyző kiköpött Rácz Jenő, vagy mégsem? Szavazz, te hogy látod!

Ahogy már megírtuk, május 3-án indul a Konyhafőnök új évada, és ezúttal változik a verseny dinamikája. Idén már nem kettő, hanem három csapat lesz: Sárközi Ákos marad a kék, Rácz Jenő a piros csapat vezetője, Fördős Zé pedig most először mutathatja meg, milyen csapatkapitány, az ő versenyzői majd sárga kötényeket kapnak. 

A Konyhafőnökben idén már nem csak Rácz Jenő és Sárközi Ákos versenyeznek - Fördős Zé is csapatot kap, ő lesz a sárgák vezetője

A Konyhafőnökben idén már nem csak Rácz Jenő és Sárközi Ákos versenyeznek – Fördős Zé is csapatot kap, ő lesz a sárgák vezetője (Fotó: Sajtóklub)

A válogató hetére érkezők közül biztosan láthatunk majd előzetesen is néhány embert, elsőként például azt a férfit, aki Zé szerint tiszta Rácz Jenő. Szavazásunkon szeretnénk megtudni, a többség egyetért-e a Konyhafőnök zsűritagjával.

Rácz Jenő hasonmásnak látja Fördős Zé a Konyhafőnök egyik jelentkezőjét

Rácz Jenő hasonmásnak látja Fördős Zé a Konyhafőnök egyik jelentkezőjét

Szerinted hasonlít Rácz Jenőre a Konyhafőnök versenyzője?
Kicsit, pont annyira, mint két barna hajú, öltönyös ember
Belemagyarázás, nem látom őket hasonlónak
Tényleg, tiszta Rácz Jenő!

„Úgy gondolom, hogy külsőleg, meg talán belsőleg is hasonlíthatunk, kicsit, nem nagyon” – állítja a jelentkező.

Itt megnézheted, mit szólt Rácz Jenő az összehasonlításhoz: 

Hasonlóság: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top