Sztárok

Ikertornyok: világsztárok, akik rettentően hasonlítanak egymásra

Olyan világsztárokat mutatunk, akik bár nem állnak egymással rokoni kapcsolatban, mégis rettenetesen hasonlítanak egymásra.

Jeffrey Dean Morgan és Javier Bardem

Jeffrey Dean Morgan  2006-ban vált ismertté, hiszen elég nagy szerepek találták meg. Ő volt a türelmes Denny Duquett A Grace klinikában, az apa John Winchester az Odaátban, és a Nancy ül a fűben című sorozatban Nancy Botwin elhunyt férje. 2016 óta a The Walking Dead egyik főgonoszának, Negannak a megszemélyesítője.

Jeffrey Dean Morgan és Javier nagyon hasonlítanak egymásra

Jeffrey Dean Morgan Fotó: gotpap/Bauer-Griffin/GC Images

Javier Bardem

Oscar- és Golden Globe-díjas spanyol színész, felesége, Penélope Cruz. Hazájában több mint két tucat filmet forgatott, de nemzetközi hírnevet a kritikailag elismert Mielőtt leszáll az éj (2000) főszerepe hozott számára. Alakításáért Oscar-díjra jelölték, elsőként a spanyol színészek közül. A Nem vénnek való vidék (2007), az Arany Glóbuszt és az Oscart is meghozta Javiernek.

Javier Bardemnek hasonmása is van Hollywoodban

Javier Bardem Oscar-díjas spanyol színész. Fotó: Thomas Niedermueller/Getty Images

Rupert Friend és Orlando Bloom

Rupert Friend angol színész, Stonesfield-ben nőtt fel. Legtöbben Mr. Wickham-ként ismerhetik a Büszkeség és balítélet c. filmből. A film forgatása közben ismerkedett meg Keira Knightley-val, akivel több, mint 5 évig alkottak egy párt. 2009-ben Albert herceget alakította az Ifjú Viktória királynő című filmben, Emily Blunt oldalán. 2012-től Peter Quinn-t alakítja a Homeland című sorozatban.

Fotó: Jemal Countess/Getty Images for IFP

Fotó: Jemal Countess/Getty Images for IFP

Orlando Bloom

Miután a Gyűrűk ura-filmekben (2001–2003) Legolas szerepével ismertté vált, további fantasy és történelmi témájú művekben szerepelt. 2009-től az UNICEF jószolgálati nagykövete, 2015-ben Britannia-díjat kapott, jelenleg pedig ismét apai örömök elé néz, Katy Perryvel első közös gyermeküket várják.

Fotó: Stefania D'Alessandro/Getty Images

Fotó: Stefania D’Alessandro/Getty Images

Courteney Cox és Demi Moore

Courteney Cox első filmes sikerét az Ace Ventura: Állati nyomozóban aratta 1994-ben, és még abban az évben elkezdte forgatni a Jóbarátokat, ami aztán meghozta számára az igazi sikert. Főszerepet játszott még a Sikoly, Sikoly 2., Sikoly 3., Sikoly 4. szériában is.

Fotó: Jean Baptiste Lacroix/Getty Images

Fotó: Jean Baptiste Lacroix/Getty Images

Demi Moore

Bruce Willis és Demi Moore házassága 2000-ig tartott, a tizenhárom közös év és a három lányuk érdekében azonban a válás után is jóban maradtak. Olyannyira, hogy a kapcsolatukat szokás egyfajta etalonnak tekinteni, hiszen most, a koronavírus idején is összetartanak, olyannyira, hogy együtt vannak karanténban.

Fotó: Jacopo Raule/Getty Images

Fotó: Jacopo Raule/Getty Images

Amy Adams és Isla Fisher

A jelenlegi helyzetben senkinek sem könnyű, de Amy Adams hozzáállása példaértékű. A Save with Stories kezdeményezésben híres színészek olvasnak mesét a gyerekeknek, amit Amy Adams és Jennifer Garner indított el, előbbi csakis emiatt csatlakozott az Instagramhoz, és várják további színésztársaik jelentkezését is.

Fotó: Dan MacMedan/WireImage

Fotó: Dan MacMedan/WireImage

Isla Fisher

2002-ben a Scooby-Doo első részében játszotta Mary Jane-t. Ennek hatására szerződést kötöttek vele, majd a 2003-as Zűrmester című filmben láthattuk ismét. 2005-ben az Ünneprontók ünnepében tűnt fel. 2005-ben a London című filmben, 2006-ban pedig a The Pleasure of Your Company-ben szerepelt. 2007-ben 3 filmben, a The Lookout, a A Kulcsfigura és Az örök kaszkadőr című filmekben játszott. Három kislánya született, férjével boldog házasságban él.

Fotó: Daniele Venturelli/WireImage

Fotó: Daniele Venturelli/WireImage

(Nyitó kép: getty/ Stefania D’Alessandro/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top