nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó új élete

Nádai Anikó és Hajmásy Péter összeköltöztek

Nádai Anikó kisfiát Hajmásy Péter szülei is elfogadják.

Több mint fél éve alkot egy párt Nádai Anikó és Hajmásy Péter, és bár még egymásnak sem mondták ki, gyakorlatilag már összeköltöztek és együtt csinosítgatják Anikó lakását – írja a Blikk.

Összeköltözött Nádai Anikó és párja

Fotó: smagpix/ Tamás Korponai

„Nem egy nagy felújítás zajlik, hanem apránként haladunk. Most a kisfiam szobáját és a vendégszobát parkettázzuk, festünk, majd ősszel jön a fürdőszoba-felújítás is…. Még nem is mondtuk ezt így ki, de összeköltöztünk, együtt élünk. A párom remekül kijön Patrikkal, és most, hogy ilyen sok időt töltünk együtt, rengeteg a közös program is. Minden hétvégén kirándulunk együtt valamerre, ha az idő engedi: voltunk mostanában a Hármashatár-hegyen, az apci tengerszemnél és Hollókőn is. Patrik imádja ezeket a kirándulásokat, igazi örökmozgó ötévesként mászik fel mindenre. Most csak a Reggelit vezetem, de azokat a napokat, amikor dolgozom, meg tudjuk oldani Patrik apukájával, akivel jó kapcsolatban maradtunk” – mondta Nádai Anikó.

Még több sztárhír:

(Nyitókép: Tamás Korponai /smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top