nlc.hu
Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna mutatós ruhában vezette az Oscar-gálát

Lékai-Kiss Ramóna rafinált ruhát viselt az Oscar-gála közvetítésén

Először dolgozott együtt Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila, akik együtt közvetítették az idei Oscar-gálát.

A 2021-es Oscar-gálát a járványhelyzet miatt rendhagyó módon a világ több pontjáról közvetítették, és saját beszámolónkban is olvashatod, hogyan alakult az este. 

„Mégis mit vártunk? Minden idők legszörnyűbb filmévéhez természetesen minden idők legpocsékabb Oscar-gálája járt. Nem a pandémia tette tönkre az Oscart, hanem a kreativitás teljes hiánya és a sok locsogás” – írta a kollégánk az idei Oscarról, és vele egy véleményen van Lékai-Kiss Ramóna is, aki élőben nézte végig az adást, mivel Till Attilával a magyar verzió műsorvezetői voltak, és szakértőket kérdeztek az éjszakai adás során. A ma reggeli Mokkában Ramóna mesélt arról, milyen élmény volt az éjjeli élő adás. 

Kiss Ramóna az Oscar 2021-ről

Kiss Ramóna az Oscar 2021-ről

„Egész életemben, minden évben szerettem volna ébren maradni az Oscaron, de nem jött össze, mindig elaludtam, sajnos, és most ugye mindenképpen ébren kellett maradni. Nem mondom, hogy ez volt a legunalmasabb, de ez volt a legeseménytelenebb Oscar, közben meg mégsem, hiszen filmszakértői szempontból olyan meglepetések történtek, amikre nem voltunk felkészülve.”

Az idei gálát azért is nehezebb szeretni, mert a járvány miatt kevés bemutató volt, sokan lényegében nem is ismerték az alkotásokat, ezért a ruhákról könnyebb beszélni, mint a filmekről és a díjazottakról. Ez utóbbi a szakértők szerint is inkább a bennfenteseknek adott beszédtémát, a ruhákról mindenkinek volt véleménye, a mi Oscar ruhákból készült összeállításunkban a világsztárokat már bemutattuk, most mutatjuk a magyar műsorvezetőket. 

Az eseményt beharangozó videóban látványos piros ruhát viselt Lékai-Kiss Ramóna: 

Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila az idei Oscar-gálát a stúdióból nézték végig, miközben szakértőkkel beszélgettek

Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila az idei Oscar-gálát a stúdióból nézték végig, miközben szakértőkkel beszélgettek (Fotó: Sajtószoba)

Végül az este Tilla és Ramóna is fekete ruhában álltak/ültek a kamera elé. Ramóna ruhája rafinált ötvözete a visszafogottan elegánsnak és mutatósan dögösnek. 

A képek minőségéért elnézést kérünk, de a lényeg így is látszik:

Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila voltak a műsrovezetők, ők szakértőkkel együtt kísérték figyelemmel az Oscar-gála 2021-es eseményeit
Megnézem
Összes kép (2)

Az Oscar lehet unalmas, a ruhákról minden eseményen lehet beszélni: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top