nlc.hu
Sztárok

Szulák Anrea lánya, Rozina ma 14 éves

Szulák Andrea lánya ma 14 éves és kész hölgy!

Ma 14 éves Szulák Andrea kislánya, Rozina, és bennünket is elfogott a nosztalgia, így elővettünk néhány régi anya-lánya fotót.

Emlékszem, amikor 2007 áprilisában megszületett Szulák Andrea lánya, mindenki a színésznővel örült és talán azóta is egy kicsit olyan nekünk Rozina, mint egy távoli családtag. Mivel ma ünnepli a 14. születésnapját, és az édesanyja egy közös fotóval köszöntötte őt a a közösségi oldalon, egy kis múltidézésre hívunk téged, mielőtt megmutatjuk a friss képet, ahol Rozina már kész nő. 

Jöjjenek először a régi anya-lánya fotók Szulák Andreáról és Rozináról: 

Szulák Andrea és lánya, Rozina 2010-ben
Megnézem
Összes kép (7)

„Rozina, aki már 14 éves, a lehető legbefolyásolhatóbb korban van. Miatta is jól akarom érezni magam a bőrömben, meg akarom mutatni neki, hogy a nőiesség megélése súlytól és kortól független” – mesélte az 57 éves színésznő a Story magazinnak adott interjúban, ahol még több dolgot is elárult a lányáról.

„Csajoskodásban már most túltesz rajtam! És bevallom, jobb ízlése is van, mint nekem. Olyan precízen tudja magát kisminkelni, hogy eláll a szavam. És mivel nem viszi túlzásba, nincs szükség arra, hogy kontrolláljam, mit ken magára, vagy milyen színűre festi a körmét, de még az öltözködésébe sem szólok bele. Sokak szerint nem esett messze az alma a fájától, és mivel én már most felnézek a lányomra, számomra nincs is ennél szebb bók” – vallotta be Szulák Andrea.

Szulák Andrea lánya, Rozina ma 14 éves

Szulák Andrea lánya, Rozina ma 14 éves (Fotó: Instagram) 

Jé, de nagyot nőttek! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top