nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi megmutatta a kislányát

Tóth Gabi utoljára mutatja meg a kislányát – a Nők Lapja címlapján mosolyog Hannaróza

Tóth Gabi még egyszer utoljára, Anyák napja alkalmából mutatja meg a kislányát.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Tóth Gabi tavaly nyáron döntött úgy, hogy többet nem mutatja meg a kislányát a közösségi felületein. Számtalanszor kérték tőle a rajongói, hogy hadd láthassák még egyszer Hannarózát – ezeknek a kéréseknek tett most eleget a Sztárban sztár leszek! régi-új mestere. Az énekesnő a Nők Lapja címlapján pózol gyönyörű kislányával.

2020 nyarán családilag meghoztuk azt a döntést, miszerint kislányunkról, Hannarózáról nem osztunk meg fotót a...

Közzétette: Tóth Gabi – 2021. április 27., kedd

„2020 nyarán családilag meghoztuk azt a döntést, miszerint kislányunkról, Hannarózáról nem osztunk meg fotót a nyilvános social felületeinken. Az elmúlt év nehézségei, próbatételei közepette az egyetlen boldogságunk a kislányunk, legnagyobb kincsünk, erőnk, hogy együtt, boldog családban élünk. Sok beszélgetés, hosszas mérlegelés, s rajongóink kislányunk felé áramoltatott mérhetetlen szeretete és hónapok óta tartó, rengeteg kérlelő üzenete után úgy döntöttünk, hogy kijelentésünkkel ellentétben, most az egyszer, egy különleges napon, anyák napján kivételt teszünk, s megmutatjuk őt egy közös fotón. Tisztelettel kérjük a rajongók, a sajtó megértését és elfogadását, miszerint ez az egyszeri alkalom, hogy a mi döntésünk alapján kislányunk a médiában szerepel. A fotó a Nők lapja anyák napi számának címlapján fog megjelenni holnap, melyért külön díjazást nem fogadtunk el, továbbra is valljuk, hogy nem fűződhet semmilyen anyagi érdek bármely, gyermekünkkel kapcsolatos megnyilvánuláshoz” – írta a címlap mellé Tóth Gabi.

Legfrissebb sztárhíreink: 

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top