nlc.hu
Sztárok

Emilio és Tina megkönnyebbültek

Emilio: „Még énekeltem is, miközben beleszúrták a tűt a bal karomba”

Az énekes és felesége, Tina a COVID-19 elleni védőoltás után meséltek arról, hogyan viselték.

Végre eljött az a pillanat Tina és Emilio életében, amelyre régóta vártak: a házaspár megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

„Annyira örülök, hogy túl vagyunk az oltáson, hogy elmondani sem tudom! Én még énekeltem is, miközben beleszúrták a tűt a bal karomba. Aztán elmondtam egy imát, megköszöntem a jóistennek, hogy mindig vigyáz rám, most ezzel az oltással is” – idézte fel a Drága családomban a történteket Emilio, aki semmilyen utóhatást nem tapasztalt az oltás után. Felesége, Tina is csak enyhe mellékhatásokról számolt be.

Emilio az oltás után nem érezte magát rosszul, ennek nagyon örül

Emilio az oltás után nem érezte magát rosszul, ennek nagyon örül

„Egy nagyon kicsit érzem a karomban az oltás helyét és enyhe, megfázás-szerű tünetem van, de azt gondolom, hogy ez semmiség ahhoz képest, amire maga a vírus képes. Jól vagyunk, bízunk benne, hogy ez így is marad és hamarosan visszatérhetünk a korábbi kerékvágásba” – mondta Tina, aki korábban mesélt arról, hány barátjukért aggódtak az elmúlt évben.

Tina a családjával úgy döntött, egy könnyed sétával töltik az időt az oltás másnapját, és kicsit levegőn legyenek, ha már jól érzik magukat. Csakhogy a nyugodtnak ígérkező programból igazi felfordulás lett.

„Úgy gondoltuk, megsétáltatjuk a kutyákat. Vivi viszont kitalálta, hogy rollerrel jön, így a két kis véreb rám maradt. Lili már ügyesen sétál pórázon, Gina viszont még nem. Emiatt rendszeresen összeakadtak, nem győztem őket kibogozni. Emil pedig Ramszeszt sétáltatta, ezt én nem merném bevállalni. Ramszesz olyannyira az ő kutyája, hogy csak rá hallgat. Ráadásul 65 kg-os, ha ő megindul, annak van huzata és bár én sem vagyok pehelysúlyú, de simán elrántana. Így inkább Emil sétáltatja őt” – mondta Tina, akinek férje megküzdött a kutyával.

Tina és Emilio jól viselték a koronavírus elleni védőoltást

Tina és Emilio jól viselték a koronavírus elleni védőoltást

„Korábban volt egy kis belső harcunk, hogy ki a falkavezér, de sikerült Ramszesszel zöld ágra vergődnünk. Nagyon szeretem őt, hallgat is rám, de most, hogy itt a tavasz, kicsit be van zsongva. Most elég nehezen bírtam vele, úgy ment, mint az ágyúgolyó, de még így is, hogy milliószor rá kellett szólnom, meg kellett állítanom, a szívem csücske ez a kutya” – vallotta be az énekes.

Emilio és Tina fogyása sok témát adott:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top