nlc.hu
TV-sztárok

Jellinek Tina és Emilio a koronavírusról

Jellinek Tina: „Van olyan ismerősünk, aki lélegeztetőgépen van és olyan is, akit már elvesztettünk”

Az Emilio famíliát lelkileg rendkívül megviseli a járvány második hulláma. Ismeretségi körükben sokan megfertőződtek már, van, aki jelenleg is küzd az életéért, de olyan is, aki elveszítette a vírussal szembeni harcot. 

Rendkívül megviseli a járvány második hulláma az Emilio famíliát. A család igyekszik minden biztonsági-, és óvintézkedést betartani, olyannyira, hogy szeretteikkel is leginkább online tartják a kapcsolatot. Szerencsére az egész család jó egészségnek örvend, azonban ismerőseik között jelenleg többen is harcolnak a gyógyulásért.

Emilio és Jellinek Tina

Emilio és Jellinek Tina

„Mindennap azért imádkozom, hogy ez a szörnyűség, a járvány véget érjen! Tavasszal szerencsések voltunk, ahogy a barátaink is, senki sem kapta el a koronavírust. Most azonban nagyon sokan vannak az ismerőseink között, akik megfertőződtek. Van, aki könnyebben vészelte át, de olyan is van, aki lélegeztetőgépen van és sajnos olyan is, aki belehalt” – mondta megrendülten Tina, akinek gyerekei születésnapi ünneplését is újra kellett terveznie a járvány miatt.

Tina különleges tortát készített

Tina különleges tortát készített

„Tavaly Vivike születésnapját – ahogy náluk ez szokás az osztályban – úgy ünnepeltük, hogy az iskolába is vitt egy tortát és ott is felköszöntötték. Idén erre a járvány miatt nincs lehetőség, de hogy ne maradjon el a köszöntése és kicsit a barátaival is tudjon ünnepelni, áthidaló megoldást találtam ki. Karácsony közeledtével egyébként is gyakran dekorálunk, kézműveskedünk, így egy »hamis« tortát készítettem neki, aminek a »tartalmát« az osztálytársaival is megoszthatja. Nagyon reménykedem, hogy a járvány sújtotta idők véget érnek és hamarosan újra felhőtlenül örülhetünk, ünnepelhetünk a világ minden pontján” – mondta reménytelien Tina a SlágerTV-n látható Drága családomban. 

Emilio és a családja

Emilio és Tina különleges tortával készült idén

Sztárok és a koronavírus: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top