nlc.hu
Sztárok

Hamarosan döntenek a Nemzet Színésze címről

Hamarosan eldől, ki örökli a Nemzet Színésze címet Törőcsik Maritól

Törőcsik Mari óriási űrt hagyott maga után, nehéz szívvel választanak maguk közé új tagot a Nemzet Színészei.

Napokon belül kiderül, ki lesz az, aki megkapja a Nemzet Színésze címet Törőcsik Mari halála után, a Bors szerint Bánsági Ildikó, Kútvölgyi Erzsébet, Básti Juli, Udvaros Dorottya és Pogány Judit neve is szerepek a lehetséges jelöltek között.

Még nem vettem részt ilyen szavazáson, számomra ez lesz az első alkalom…Mindig szomorú, hogy el kell búcsúzni valakitől, elveszíteni egy értékes embert, hogy egy új tagot fogadhassunk be

– nyilatkozta a lapnak Jordán Tamás. Bodrogi Gyula ugyan 2007 óta birtokolja a Nemzet Színésze címet, de számára is nehéz döntés lesz ez most. 

Embert próbáló feladatot kaptunk. Amellett, hogy választunk valakit, akivel jót teszünk, valakinek közben meg kell halnia… Egy biztos: Mari helyébe senki sem léphet. Új tagot választunk, de nem Törőcsik helyére, hanem magunk közé.

Jordán Tamás és Bodrogi Gyula mellett a szakma kiválóságai közül Almási Éva, Cserhalmi György, Csomós Mari, Haumann Péter, Király Levente, Máté Erzsi, Molnár Piroska, Szacsvay László és Tordy Géza dönt majd arról, ki fogadnak maguk közé tizenkettedik tagnak.

Törőcsik Mari

2021. április 16-án elhunyt Törőcsik Mari (Fotó: MTI/MTVA/Zih Zsolt)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top