nlc.hu
Sztárok

Bodrogi Gyula sokat gondol Törőcsik Marira

Bodrogi Gyula gyásza nem enyhül: „Remélem, büszke lesz rám Mari”

Bodrogi Gyula gyászol: nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna Törőcsik Marira.

Április 16-án, hosszan tartó betegség után hunyt el Törőcsik Mari. Egy ország gyászolta a legendás színésznőt, többek között Bodrogi Gyula is, akivel a halála napjáig kiváló kapcsolatot ápolt. A színészt a mai napig emészti a gyász: azt mondja, bár tudta, hogy mi következik, mégis nehezen engedi el egykori feleségét. 

„Nagyon jól vagyok egészségileg, köszönöm. Hát nem lett könnyebb a gyász, ez még egy darabig itt marad az emberrel. Nem olyan hirtelen jött, de váratlan mindenképpen, akármennyire is tudtuk és éreztük, hogy ez lesz, akkor is rossz. (…) A munkában nem befolyásol a gyász, nem is szabad. Remélem, büszke lesz rám és az előadásra odaföntről is Mari. Visszaálltunk a szokásos próbákra, igaz, már készültem rá. Az ilyenbe nem ugorhat csak úgy bele az ember, de mintha most hagytuk volna abba tegnap, és holnapután már folytatnánk” – árulta el a Metropolnak Bodrogi Gyula.

Bodrogi Gyula és volt felesége, Törőcsik Mari kapcsolata egy életen át tartott

Bodrogi Gyula és volt felesége, Törőcsik Mari jó kapcsolata egy életen át tartott (Fotó: smagpictures)

Törőcsik Marit mindenki szerette:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top