nlc.hu
Sztárok

Bodrogi Gyula gyászolja volt feleségét, Törőcsik Marit

Bodrogi Gyula Törőcsik Maritól búcsúzik: „Neki most már könnyebb, ez vigasztal”

Letörten nyilatkozott Bodrogi Gyula, akit váratlanul ért a volt felesége, Törőcsik Mari halála. Mint mondja, erre nem tudott felkészülni, egyelőre beszélni sem tud a fájdalmáról.

Több mint egy éve találkoztak utoljára, de Bodrogi Gyula rendszeresen telefonált Törőcsik Marival, legutóbb alig egy hete váltottak pár szót. Ahogy fogalmazott, még most sem hiszi el, hogy már soha többet nem tud vele beszélni.

Bodrogi Gyula és volt felesége, Törőcsik Mari kapcsolata egy életen át tartott

Bodrogi Gyula és volt felesége, Törőcsik Mari jó kapcsolata egy életen át tartott (Fotó: smagpictures)

„Tudom, furcsán hangzik, de erre nem voltam felkészülve, azt sem tudom, mit mondhatnék” – kezdte letörten a Jászai Mari-díjas színész, aki szerint a volt feleségét már megviselte a hosszú ideje tartó betegeskedés, de az utolsó alkalommal ismét vidámabb volt a hangja. Bodrogi remélte, hogy ez jó jel és még nem tudja elhinni, hogy Mari nincs többé.

Bodrogi Gyula és Törőcsik Mari kilenc éven át voltak házasok, a kapcsolatuk a válás után is nagyon jó maradt

Bodrogi Gyula és Törőcsik Mari kilenc éven át voltak házasok, a kapcsolatuk a válás után is nagyon jó maradt (Fotó: Smag)

„Neki most már könnyebb, ez vigasztal. Most nem tudok róla múlt időben beszélni, de ilyenkor jobb hallgatni, a gyász magányos időszak.”

A Magyar Rádió 1-es stúdiója, Gárdonyi Géza Az egri csillagok című művéből készült rádiójáték felvétele, 1961. (Fotó: Fortepan)

A Magyar Rádió 1-es stúdiója, Gárdonyi Géza Egri csillagok című művéből készült rádiójáték felvétele, 1961 (Fotó: Fortepan)

Bodrogi Gyula első felesége volt a háromszoros Kossuth-díjas Törőcsik Mari, akivel kilenc évig éltek házasságban, de a színésznő élete végéig imádta a volt férjét. Léner Péter Bodrogi című könyvéből kiderült az is, mi tartotta őket össze. 

„Nagyon hasonlítunk egymásra, soha nem voltunk irigyek, soha nem voltunk féltékenyek, nemcsak egymásra, de senkire sem. Ezt nem ismertük. Ha tudtam, hogy valaki bánt engem, avval én nem törődtem, legfeljebb elpanaszoltam Gyulának meg a legjobb barátaimnak” – olvasható a könyvben, ahol Törőcsik Mari végtelen szeretettel beszélt Bodrogi Gyuláról. 

Törőcsik Marira emlékezünk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top