nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi új dala nagy siker

Tóth Andi új dalában nyílik meg: „Tizenöt éves korom óta kapom a savat”

Tóth Andi beszólt a kritizálóinak, egy dalban mutatta be a hét éve tartó hírnév árnyoldalát.

Tóth Andi új dala nagyot szól a legnagyobb videómegosztón, pár nap alatt felküzdötte magát a felkapottak közé. Egy kritikus dalt írt a Sztárban sztár ezüstérmese, a szöveg azoknak szól, akik az elmúlt hét évben bántották őt.

„Tizenöt éves voltam, amikor megnyertem a tehetségkutatót és felköltöztem Budapestre, gyakorlatilag azóta kapom a savat az emberektől. Gyűlt bennem régóta, most pedig kiadtam magamból. Úgy voltam vele, hogy úgysem annyira kedvelik a dalaimat és engem sem, akkor legalább én szeressem. Belemerültem a trap műfajba, imádom a hangzást és a szöveg is dőlt belőlem, hirtelen azon kaptam magam, hogy lett 10 dalom. Hamarosan kész lesz az albumom, ami a Lejtő címet kapta” – mondta az nlc-nek Tóth Andi, aki szerette volna, ha a külseje helyett a szövegre figyelnek az emberek, ezért egy visszafogott videót dobott ki.

Elárulta továbbá, hogy mióta szerepelt a Sztárban sztárban, sokkal többen követik, és szinte naponta készülnek róla különböző cikkek. „Pozitívan fogom fel, hogy ennyit szerepel a nevem a médiában. Minden, amit a zenén kívül csinálok, az influenszerkedés, a műsorokban való szereplés, egy jó marketing, aminek az a célja, hogy a dalaim sokkal több emberhez eljussanak. A műsor óta több mint 50 ezerrel nőtt a követőim száma, ami a hallgatottságban is meglátszik szerencsére” – állítja Andi. Az utóbbi időben több közös produkcióban is szerepelt, nagy nevek is felfigyeltek rá.

tóth andi

Tóth Andi (Fotó: Instagram)

Szerencsére egyre többen keresnek feat-ekkel, soknak eleget is teszek. Ebben az évben Hiróval indítottunk, aztán Herceg Dáviddal is kijött egy közös, nemsokára pedig Szabyesttel és Varga Viktorral is hozunk egy-egy dalt. Yaminával is csináltunk egy számot, az nagyon ütős lesz, már alig várom, hogy megjelenjen. Valamelyik nap pedig Fluor Tomi is megkeresett, vele is beszéltem egy duettről. Azt viszont nem akarom, hogy csak feat-eket dobjak ki, mert akkor kevesebb figyelmem jut a saját dalaimra, de természetesen nagyon örülök a megkereséseknek” – zárta szavait az énekesnő.

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top