nlc.hu
Sztárok

Már forog Martin Scorsese új filmje Leonardo Dicaprióval és Robert De Niróval

Leonardo Dicaprio felismerhetetlen Scorsese legújabb filmjében

Igaz történet ihlette a rendező bűnügyi drámáját.

Az Apple közzétette Martin Scorsese most forgatott, Killers of the Flower Moon című történelmi drámájának első fotóját, amelyen a főszereplő Leonardo DiCaprio és az egy kisebb szerepben feltűnő Lily Gladstone látható.

A XX. század húszas éveiben játszódó, western műfajba sorolt film az úgynevezett Osage Nation gyilkosságok történetét dolgozza fel. Az előző évszázad második évtizedében Oklahoma államban több bennszülöttet mészároltak le, amikor kiderült, hogy a földjeik alatt kőolaj-lelőhelyek rejtőznek.

Sokan meglepődtek, hogy a 46 éves DiCaprio mennyire máshogy néz ki, mint általában szokott, noha nem kapott különleges maszkot, vagy hasonlót, egyszerűen csak a film korának megfelelő ruhát és frizurát kapott.

Íme az első fotó Leonardi DiCaprio új filmjéből

Lily Gladstone és Leonardo DiCaprio a Killers of the Flower Moon című filmben (Fotó: Apple)

A film egy fehér férfi, Ernest Burkhart és egy, az Osage törzsbe tartozó nő, Mollie Burkhart szerelmén keresztül mutatja be a véres eseményeket.

Lily Gladstone maga is bennszülött gyökerekkel rendelkezik, a montanai Blackfeet rezervátum területén nőtt fel. Rajta kívül olyan nevek tűnnek fel a filmben, mint Robert De Niro, Jesse Plemons, vagy a Kémek hídja című filmből is ismert Scott Shepherd.

Martin Scorsese idén áprilisban kezdte meg a film forgatását, egyelőre azonban még nem jelentette be, hogy a premier mikor várható.

Még több film az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top